Cuma, Nisan 19, 2024

The Last of Us 2 Tanıtıldı! İşte 12 Dakikalık Oynanış Videosu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation kullanıcılarının en çok beklediği oyunlardan birisi olan The Last of Us 2 tanıtıldı.

E3 2018 etkinliklerinin başlamasıyla birçok oyun tanıtıldı. PlayStation 4 sahipleri ise God of War’ın ardından, yine çok sevilen oyunlardan birisi olan The Last of Us 2’yi bekliyorlardı. Oyuncular çok bekletlimeden The Last of Us 2 tanıtıldı. Hemde 12 dakikalık bir oynanış videosu ile.

the last of us2 4

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve serinin ilk oyunu olan The Last of Us tüm oyun camiası tarafından çok beğenilmişti. Bundan 2 yıl önce The Last of Us 2 için çalışmalara başladıklarını dile getiren şirket, E3 2018 etkinliklerinde yeni oyunlarını tanıttı.

The Last Of Us 2’nin Senaryosu Nasıl?

Oyunun gidişatı ise biraz farklı. Bildiğiniz gibi serinin ilk oyununda ana karakterimiz Ellie, küçük yaşta bir kız çocuğuydu. Serinin yeni oyununda ise karakterimiz büyümüş. Yaklaşık 20’li yaşlara gelen Ellie, oyunun başlarında gayet normal bir şekilde arkadaşları ile eğleniyor.

the last of us2 3

Partide arkadaşları ile dans ederken bir anda sahne değişiyor ve ormanın içinde bir adamın boğazına bıçak soktuğunu görüyoruz. Buda demek oluyorki yeni oyunda bizleri uzun bir aksiyon bekliyor.

Daha sonra bir anda silahların arasında kalan Ellie birçok macera yaşıyor. Tabi Ellie ile birlikte oyuncularda büyük bir maceranın içerisine atılıyor. Oyunun senaryosu aksiyon-kaçış-gizlilik üzerine kurulmuş. Buda oyunculara bir yandan kıyasıya bir savaş yaşatırken bir yandan Ellie’nin yaşantısındaki gizemi çözme fırsatı sunuyor.

the last of us2 2

Oyunun net tanıtım tarihi bilinmesede çıkışı için 2019 yılını beklememiz gerekecek. Keza bu sene içinde oyunun tanıtılması pekte mümkün değil gibi duruyor. Oyunun oynanış videosuna alt kısımdan ulaşabilirsiniz. Sizce yeni The Last of Us 2 nasıl olmuş? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler