Pazar, Eylül 8, 2024

The Last of Us Part 2 Remastered Yolda – PC’ye Gelebilir

Paylaş

PlayStation Studios çatısı altındaki Naughty Dog tarafından geliştirilen The Last of Us Part, dolu dizgin bir şekilde yoluna devam ediyor. İlk oyunda elde edilen başarıdan sonra yapımı PC dünyası için de sunan PlayStation cephesi, hemen sonrasında ise The Last of Us Part 2 için duyuru yapmıştı. Bu sırada PC cephesi ise sessiz kalmıştı. İşte yeni iddialara göre The Last of Us Part 2 Remastered sürümü yolda ve PC cephesi için yeni bir adım atılabilir.

İddiaların temeli bir çalışanın Linkedln hesabı üzerinden yaptığı yeni paylaşımlara dayanıyor.

The Last of Us Part 2 Remastered Geliştirme Aşamasında Olabilir

İlk oyunda ve ikinci oyunda görev alan Naughty Dog dış kaynak sanatçı Mark Pajarillo, Linkedln hesabı üzerinden yayınladığı yer aldığı projeler listesine The Last of Us Part 2 Remastered yapımını da ekledi.

Yapımın listede yer almasından sonra sosyal medyada gerçekleşen paylaşımların hemen ardından söz konusu liste kaldırıldı ama Mark Pajarillo’nun bu adımı çok fazla bir şey değiştirmedi. Sonuç olarak Remastered sürüm üzerinde çalışmalar yapıldığı bir şekilde sızdırılmış oldu. Tabii ki resmi açıklamalar gelmeden önce, kesin olarak bu bilgiler doğrulandı demek mümkün değil. Fakat sızıntının kaynağını da düşünecek olursak, yeni oyun için önemli bir gelişme diyebiliriz.

BENZER:  PlayStation 5 Pro Sandığımızdan Daha Güçlü Gelebilir

The Last of Us Part 2 Remastered

The Last of Us Part 2 Remastered

The Last of Us Part 2 Remastered Hangi Platformlar için Gelecek?

Aslında devam oyunu olarak gösterilen Part 2, 2020 yılında gelmişti. İlk kez 2020 yılında tanıştığımız yapım sonrasında herhangi bir güncelleme almadı. Remastered sürümünün bu oyun için bir yeniden yapım sürümü olarak geldiğini göreceğiz.

Beklenti yeni sürümün ilk olarak PS5 için satışa sunulacak olması. Fakat iddialara göre sonrasında Remastered yapımı PC için de yayınlanacak. Böylece serinin PC dünyasında da devam ettiğini göreceğiz.

Tabii ki sadece bu iddialar yeterli değil. The Last of Us Part 2 Remastered için resmi açıklamalardan sonra bir kez daha değerlendirme yaparız.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler