Cumartesi, Nisan 20, 2024

The Walking Dead İçin Dokuzuncu Sezon Onayı Verildi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde seyircilere endişelenecek bir şey olmadığını ve dizinin devam edeceğini ifade eden yapımcı kişi David Alpert‘in ardından; son sezonlarda izleyici kitlesinin büyük bir bölümünü kaybeden The Walking Dead dizisi, AMC‘nin verdiği onay ile dokuzuncu sezonunu resmen garantiledi. Bu şekilde endişeli kitlenin de yüreklerine su serpilmiş oldu.

Bir Tarafta Kemik Kitle, Diğer Tarafta Sıkılmış Tayfa…

Zombinin olduğu yerde, aksiyon var demektir. Hem zombili yapımları, hem de aksiyonu seven izleyicilerin ilacı da, şüphesiz ki The Walking Dead. Standart zombi temasına heyecanlı ve merak uyandırıcı senaryoları güzel bir şekilde yediren yapım; son günlerde finalin yaklaştığı hakkında ortaya çıkan söylentilerle, kemik izleyici kitlesini fazlasıyla üzmüştü.

Üzülen takımın karşısında ise, yapımdan eskisi kadar kaliteli olmadığını savunan bir kitle bulunuyordu. Dizinin tek düzeliğini ve temposu düşük bölümlerini eleştiren izleyici kitlesinin büyük bir bölümü; artık dizinin daha fazla uzatılmamasını, finalinin yapılması gerektiğini ifade etmekteydi.

The Walking Dead İçin Dokuzuncu Sezon Onayı Verildi İÇERİK PNG min

Bu tartışmaların ardından özel hayran sayfalarından birinde; dizinin sona yaklaştığına dair bir açıklamada bulunan Chandler Riggs‘in ardından, bu duruma AMC de bir açıklık getirdi.

Dokuzuncu Sezon Resmen Onaylandı

Son sezonuyla izlenme sayısında büyük bir düşüş yaşayan dizi için yapımcı ekipden David Alpert, endişelenecek bir şey olmadığını, dizinin tüm hızıyla devam edeceğini ve ileri senaryoda izleyicileri şaşırtacak pek çok konunun bulunduğunu ifade etti. Bu açıklamanın ardından kablolu televizyon kanalı AMC, dokuzuncu sezonun resmen onaylandığını açıkladı. Bu haberle birlikte, The Walking Dead‘in asil zombilerini seven kitlenin de yüreğine su serpilmiş oldu.

Bu açıklamaların ardından dizinin final tahminleri ertelenmiş oldu. Görünüşe göre yapımcı şirketin işlemek istediği pek çok konu, hâla dizinin senaryosunda mevcut.

Dokuzuncu sezonun başlangıç tarihi net olarak bilinmemekle birlikte tahminler, Ekim 2018’e işaret ediyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler