Cumartesi, Nisan 27, 2024

The Walking Dead’in Beth Karakterinden İlginç Açıklama

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yurt dışında AMC kanalı vasıtasıyla yayınlanan The Walking Dead dizisinde eskiden Beth rolüyle görev almış genç oyuncu Emily Kinney‘den ilginç bir açıklama geldi. Diziyi artık takip etmediğini bildiren Kinney,  yaptığı açıklamada bu durumu farklı gerekçelere bağlamayı tercih etti. Dizi hakkında kötü yorumlarda bulunmayan ünlü oyuncu, sanıyoruz ki diziden sıkıldığını açıkça dile getirmek istemedi.

“Çok Seyehat Ediyorum, İzleyemiyorum”

The Walking Dead dizisi; 31 Ekim 2010 tarihinde yayınlanmaya başladığında, dünyanın pek çok bölgesinden izleyiciyi ekrana kitlemeyi başarmıştı.

Sıra dışı atmosferi ve entrikalarla dolu senaryosu sayesinde önemli bir konuma yükselen dizi, bu başarısını birkaç sezon sürdürdü.

4. sezonun vizyona girmesi ile birlikte reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan seri için seyirciler, artık The Walking Dead‘in tek düze bir diziye dönüştüğü yorumunu yaptılar.Bu nedenle binlerce izleyici, söz konusu diziyi takip etmemeye başladı.

The Walking Deadin Bethinden İlginç Açıklama İÇERİK

Dizinin eski oyuncularından birisi olan Emily Kinney‘nin bulunduğu itiraf da, dizi hakkında seyircilerle aynı düşüncede olduğunun bir göstergesi olabilir.

Kinney, yaptığı açıklamada “The Walking Dead’i artık izlemiyorum. Aslına bakarsanız, genelde pek fazla  televizyon izleyemiyorum çünkü sık sık seyahat etmem gerekiyor. The Walking Dead’i görmezden gelmeye çalışmıyorum. Özellikle hikayeyi takip etmemeliyim diye bir düşüncem de yok. Fakat evde olduğumda ve bir şeyler seyretmek istediğimde aklıma The Walking Dead gelmiyor. Korkutucu bir hikayesi var. Diziyi seviyor ve beğeniyorum ama artık seyretmiyorum.” ifadelerini kullandı. 

Gördüğümüz üzere; her ne sebeple olursa olsun, dizinin geçmiş sezonlarında Beth rolüyle görev alan Emily Kinney de diziyi takip etmeyi bırakmış durumda.

Bunun sebebi; ünlü oyuncunun yaptığı açıklamaya göre, içinde bulunduğu yoğun seyehat temposuymuş. Fakat bizler, dizinin yaşadığı reyting düşüşleri ile birlikte Kinney‘nin de diziden soğuduğunu düşünmekteyiz.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler