Cumartesi, Nisan 20, 2024

TiVo, Videolardan Önce Reklam Göstereceğini Doğruladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önümüzdeki 90 gün içerisinde TiVo’nun mevcut cihazlarına gelecek; Erken deneysel bir test olması çok fazla. TiVo tüm müşteriler için DVR kayıtları öncesi video reklamları yerleştirmeyi planladığını doğruladı – hatta bir ömür boyu abonelik planı alanlara bile.

Bir şirket sözcüsü Light Reading’de şunları söyledi:

“DVR reklam hizmetin kalıcı bir parçası olacak. Tüm uygun perakende cihazlara 90 gün içinde tam olarak kullanıma sunulmasını bekliyoruz.”

Güncellemeyi alacak uygun perakende cihazlar, en son yazılım sürümü olan TiVo Experience 4’ü çalıştıran cihazlardır. TiVo kutunuz güncel ise DVR gösteriniz yahut filminiz başlamadan önce bu eklenen reklamları görmeye başlayabilirsiniz.

“Müşterilerimizin nasıl, ne zaman ve ne izlediklerini kontrol etmelerine yardımcı olan yeniliğe adadık. Reklamcılık her medya işinin önemli bir parçasıdır ve TiVo yeni reklam deneyimlerine yatırım yapmaktadır. Yeni DVR reklam ünitelerimizi, bir müşterinin istediği zaman kip atla ’reklamlarını’ atlama ’özelliği ile tasarladık. Bu, kullanıcılarımıza mümkün olan en iyi medya keşif deneyimini sunma konusundaki kararlılığımızın bir parçası.”

Reklamlar atlanabilecek

TiVo, cihazlarına yapacağı güncelleme ile eklediğe reklamlara tıpkı YouTube’da yapabildiğimiz gibi “Reklamı Atla (Skip Ad)” özelliğini ekleyecek böylelikle reklam devreye girdikten bir kaç saniye sonra direkt reklamı kapatarak yayınızı izlemeye devam edebileceksiniz.

TiVo’nun forumlarındaki müşteriler tam da beklenildiği gibi tepkiler veriyor ve bir şey izlemek için oturduklarında ön reklamları görmeye başladıklarında hizmet ve donanımdan tamamen ayrılacaklarını söyleyen bir grup dahi var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler