Cuma, Nisan 19, 2024

Toyota Ve Panasonic Akü Üretmek İçin İş Birliği Yapacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Piyasanın köklü şirketlerinden olan Toyota ve Panasonic akü üretmek için bir araya gelecek. Tabi bu aküler araçlar için üretilecek.

Otomotiv dünyasında gayet iyi bir yere sahip olan Toyota yeni bir adım atarak Panasonic ile iş birliği yaptı. Pil üretimini son derece iyi bilen Panasonic, Toyota ile iş birliğine girerek araçlar için akü üretecek.

Bu ortaklık ise düşündüğümüz gibi Toyota’nın kullanacağı aküleri getirmeyecek. Toyota ve Panasonic ortaklık ile yeni bir şirket oluşturacaklar. Ve bu şirket dahilinde tüm araçların kullanabileceği aküler üretilecek. 

toyota 2

2020 yılında kurulması beklenen şirket Toyota açısından gayet karlı olacak. Keza şirketin gelirinin %51’i toyotaya ait. 2020 yılından sonra üretilecek olan akülerin ise sonraki 10 yıl içerisinde Toyota’nın hibrit modellerine oldukça katkı sağlayacağıda bekleniyor.

Toyota ve Panasonic’in işbirliği hem iş deneyimi hemde hibrit teknolojisinin gelişmesi açısından iki firmayada yararlı olacak. Umarız üretilen aküler son kalitelerde olur.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler