Cuma, Nisan 26, 2024

Twitch Yayıncısı Tuana Yılmaz için Topladığımız Sistem, TUANA YILMAZ-GG İncelemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC Hocası sistem rehberi bölümümüzde bu sefer bir konuğumuz var. Twitch yayınlarıyla ünlenen ve hatırı sayılır bir kitleye sahip olan Twitch Yayıncısı Tuana Yılmaz konuğumuz olacak. Bu sefer Tuana Yılmaz’a, yayınlarını sorunsuz yapabileceği güçlü bir bilgisayar toplayacağız. Tabii ki şöyle bir şey var, isteyen takipçilerimiz bu sistemi satın alabilecekler. Sistem GamingGenTR üzerinden TUANA YILMAZ-GG adıyla satışa sunulmuş durumda.

Bu detayımızı da verdiğimize göre artık nasıl bir sistem topladığımız konusunda detaylara yer verdiğimiz incelememize geçebiliriz.

Tıklayarak İstediğiniz Bölüme Geçebilirsiniz

  1. TUF Gaming B560M-PLUS Anakart
  2. Intel Core i5-11600 İşlemci
  3. ASUS GeForce TUF RTX 3060 OC 12GB Ekran Kartı
  4. Sıvı Soğutma Tercihi
  5. TUF Gaming GT301 Kasa
  6. TUANA YILMAZ-GG Sistem Oyun Testleri
  7. Yayıncılar Özel NVIDIA Broadcast

TUANA YILMAZ-GG Sisteminde Bulunan Tüm Bileşenler ve Özellikleri

Tuana Yılmaz bir Twitch yayıncısı. Yani sahip olduğu sistemin hem oyun performansı yüksek olmalı hem de yayınlar sırasında herhangi bir performans sorunu yaşatmamalı. Seçtiğimiz tüm bileşenler de buna göre seçtiğimiz donanımlardan oluşuyor. O zaman ilk parçamızdan başlayalım.

Anakart: TUF Gaming B560M-PLUS

Sistemin beyninden başlayalım dedim. 🙂 Daha çok TUF serisinden yararlandığımız sistemde anakart seçimi de yine TUF serisinden yana oldu. İddialı anakart modelimiz TUF Gaming B560M-PLUS. Anakartı 3 farklı kategoriye böleceğim ve detayları bu şekilde aktaracağım. Bu üç kısım;

1.Tasarım

2.Tüm teknik özellikler ve güç yapısı

3.Soğutma ve koruma durumu

şeklinde olacak. Eminim anakart konusunda soru işaretleri, yazı sonunda kafanızdan uçmuş olacak. O zaman ilk kısımdan başlayalım.

TUANA YILMAZ-GG

Tasarımı Nasıl?

Kasanın içerisinde anakart tasarımına çok önem vereceğinizi düşünmüyorum. Ama yine de böyle bir sistem kuruyorsanız, anakartın bile profesyonel gözükmesini ve şık olmasını isteyebilirsiniz. TUF Gaming B560M-PLUS, bu konuda başarılı bir tasarıma sahip. Anakart üzerinde belli noktalarda TuF logosu yer alıyor.

RGB aydınlatma konusunda ise üst köşede bir aydınlatma görüyorsunuz. Ayrıca kart boyunca uzanan bir sarı çizgi de var ve güzel bir hareket getirmiş ama bu, bileşenleri taktığınızda ne kadar öne çıkar ya da önde kalır bilemiyorum. Zaten dediğim gibi çoğu zaman anakartın üzeri kapandığı için tasarım noktasında çok önemsenmiyor.

TUANA YILMAZ-GG

Teknik Özellikler ve Güç Tasarımı Yapısı

TUANA YILMAZ-GG sistem incelememiz için artık geldik beynin içini karıştırmaya. 🙂 Yani kısa kısa anakartımız özelliklerinin neler olduğuna bakmaya. Önce bir güç tasarımına bakalım. Bu seviyede çoğu anakart için benzer yapıdan söz ediyoruz. Fark var mı yok mu detaya inmek lazım.

Güç Tasarımı

DrMOS: 8+1 DrMOS güç aşamalarının olduğu anakart, tüm MOSFET’ler ve sürücüleri tek bir pakette birleştiriyor ki bu da kesintisiz güç ve stabil bir çalışma demek.

TUANA YILMAZ-GG

Digi+VRM: VRM yani voltaj regülatör modülü Digi+VRM sayesinde, işlemciye giden güç sürekli kontrol altında oluyor ve akıcı bir güç akışı sağlanıyor.

TUANA YILMAZ GG 9

Dayanıklı Bileşenler: Tabii ki kullanılan bileşenlerin de sürekli kararlı güç iletimi için kaliteli ve dayanıklı bileşenler olması gerekiyor. B560M-Plus bu konuda iyi. Kapasitörler ve bobinler TUF özel seriler.

Kapasitörler, 5 kata kadar daha uzun kullanım süresi sunarken aynı zamanda ısıya karşı da %20 oranında daha dayanıklı. Bobinler de yine TUF özel serisi bobinler. Askeri sınıf dayanıklılık sertifikası olan bobinler.

TUANA YILMAZ-GG

Çok Katmanlı Yapı: PCB tasarımında da özel bir yapı var. 6 katmanlı PCB kullanılıyor ve bu sayede de ısının kritik noktalara ulaşması engelleniyor. Yani demem o ki dostlar hız aşırtma konusunda güzel bir potansiyele sahip oluyorsunuz.

ProCool Bağlantı: EATX 8 Pin bağlantılarda kullanılan pinler, hem ısının toplanmasını ve sıcak noktaların oluşmasını engelliyor hem de bağlantı noktalarında oluşabilecek hataların önüne geçiliyor. Daha dayanıklı ve pürüzsüz pinler.

TUANA YILMAZ-GG

Güç tasarımı ve burada yer alan bileşenler konusunda söyleyebileceklerim bunlar. TUANA YILMAZ-GG sistem incelememize devam ediyoruz. Anakart için diğer teknik özelliklere geçelim.

Depolama Birimi ve Bellek

Hem depolama birimi hem de bellek için güzel destekler var. Bir kere yeni işlemcilerde yer alan sınırları zorlamak adına, PCIe 4.0 M.2 slotunun yer aldığını ekleyelim. 64 Gbps’e kadar ulaşan PCIe 4.0 M.2 slotu sayesinde, depolama biriminde bir donma ya da takılmadan söz etmek çok mümkün olmayacak.

B560M Plus RAM kısmında da sınırları zorluyor. Asus OptiMem II teknolojisinin olduğu bellek yuvaları gecikmeleri en aza indiriyor. DDR4 OC destekli anakart, maksimum olarak 128 GB bellek desteğine sahip. Ayrıca bellekler hız aşırtma ile 5000 MHz seviyesine kadar ulaşabiliyor.

TUANA YILMAZ-GG

Ağ Bağlantısı

Başta söylediğimiz gibi yayıncı bilgisayarları için internet bağlantısı çok önemli. Anakartın burada sizi ne kadar destekleyeceği çok önemli. Realtek 2.5 GB Ethernet desteği ve Wi-Fi 6 desteği zaten bağlantı konusunda isteklerin karşılanmasını sağlıyor.

Kaçırmayın: RTX 3070’li Mini Kasa ZOTAC Magnus One İncelemesi

Ama burada bir de Turbo LAN adı verilen bir yazılım artısı var. cFosSpeed trafik düzenleme sistemini kullanan bu yazılımda, ağ ayarlarınızı ve önceliklerinizi kendiniz belirliyorsunuz. Ayrıca anlık bir şekilde hız takibi yapmak ve ağı kontrol etmekte mümkün oluyor.

TUANA YILMAZ GG 10 e1628567059775

Gürültü Engelleme Özelliği

TUANA YILMAZ-GG, yayıncıları düşünen bir sistem. Haliyle ses konusunda da iki taraflı bir destek çok önemli. Yayıncının sesinin çok net iletilmesi ve yayıncıya da seslerin çok net gelmesi lazım. B560M Plus bu konuda bir avantaj ile geliyor. Kart gürültü engelleme özelliği sunuyor.

Dev bir veritabanını kullanan ve derin öğrenmeden yararlanan sistem, arka plandaki tüm gürültüleri engelliyor ve çift yönlü olarak sesin çok daha net sunulmasını sağlıyor. Yayıncılar için önemli bir özellik. Aranan kriterlerden biri.

TUANA YILMAZ-GG

Teknik Özellikler Detay

  • Bellek: 4-DDR4 (çift kanal), 128 GB maksimum bellek kapasitesi
  • Depolama Birimi: 2 adet M.2 slot ve 6 adet SATA
  • Yuvalar: 1 adet PCIe 4.0  x16, 1 adet PCIe 3.0 x16
  • Ses: ALC887/897
  • USB Giriş: Arkada USB 3.2 Gen 2 ve ön pandelde de USB 3.2 Gen 1 Type C ve Thunderbolt 4 desteği.

Teknik özellikleri de tamamladığımız düşüncesindeyim. Ha yok benim merak ettiğim bir başka kısım daha var derseniz yorumlarınızı bekleriz. Biz geçelim soğutma konusuna.

TUANA YILMAZ GG 17 e1628567121975

B560M Plus Soğutma Bölümü

Anakart için soğutma ne alaka diyenler var. Evet burada kart üzerinde fanlar var, işte şu köşeye şöyle etki ediyor falan gibi bir durum yok. Güç alan yani bir akım çeken ve bunu ileten her cihazda bir ısınma durumu oluşacaktır.

Anakartlar için de durum bu. Ama burada soğutma bölümü derken dediğimiz gibi fanlardan ya da sıvı soğutma sistemlerinden söz etmiyoruz. Kartın termal tasarımından söz ediyoruz. Oluşan ısının dağılımı konusunda ne kadar başarılı bir yapı var? Pasif soğutma konusunda ne kadar iyi? Bunlara bakıyoruz.

B560M Plus anakart modelinde de böyle bir oluşum üzerinde durulmuş. Genişletilmiş bir VRM soğutma bloğu kullanılmış. Bu sayede bobinler ve VRM tam olarak kaplanmış ve ısının en iyi şekilde dağıtılması sağlanmış. Aynı zamanda burada termal dolgu malzemeleri de kullanılmış ve bu da ısının soğutma bloklarına daha kolay ulaşmasını sağlamış.

TUANA YILMAZ-GG

M.2 Soğutma Bloğu: Bir pasif soğutma kısmı da M.2 SSD slot için kullanılmış. Sıcaklığın stabil kalması adına güzel bir oynama.

Tüm bunların dışında anakart üzerinde hem sıcaklık sensörleri kullanılmış hem de akıllı koruma sistemlerine yer verilmiş. Bu sayede kullanacağınız harici soğutucular için de tam kontrole ulaşmanız sağlanmış.

Dayanıklılık

Dayanıklılık için de 5 başlık var. Bunlar dikkat edilecek olan önemli kısımlar. Kısa kısa B560M PLUS serisinin sunmuş olduğu bu dayanıklılık artılarından söz edelim.

  • 1.SafeSlot Core+: PCIe yuvaları için sağlamlığı arttıran çok güzel bir çözüm. Güçlendirilmiş metalle karta entegre edilmiş olan slotlar, oldukça sağlam. Testlere göre 1.6 kata daha dayanıklı slot yapısı var.
  • 2.ESD Koruması
  • 3.TUF LanGuard: Özel yüzey sayesinde anakartın statik elektriğe ve yıldırım gibi durumlara karşı korunması sağlanıyor.
  • 4.DRAM Yüksek voltaj için koruma
  • 5.Paslanmaz Çelik Malzeme: Arka panellerde kullanılan paslanmaz çelik malzeme sayesinde, girişler ve çıkışlar oksitlenmeye ve aşınmaya karşı korumalı. 3 kata kadar daha uzun ömürlü.

TUANA YILMAZ-GG

Anakart Yazılım Desteği

Her şeyi tek bir noktadan kontrol etmeniz adına Armoury Crate adı verilen yazılımı kullanabiliyorsunuz. Kullanışlı bir arayüz ve her kontrol için düzenlenmiş detaylı menüler ile işiniz kolay olacak diyebilirim.

Evet beynin içine girdik ve sistemin anakartını didik didik ettik. 🙂 Şimdi gelin artık diğer bileşenlere geçelim. TUANA YILMAZ-GG sistemi güçlü bir sistem ve anakart dışında diğer bileşenler de iddialı. Bu sefer kalbe geçelim, yani işlemci.

TUANA YILMAZ-GG

İşlemci: Intel Core i5-11600

Intel işlemci ailesini yeniledi biliyorsunuz. Şu dönemde sistem rehberlerinde en çok öne çıkan seri tabii ki 11.nesil Intel işlemciler. Biz de hem fiyat dengesini düşünerek hem de performans ihtiyacını hesaba katarak Intel Core i5-11600 işlemci modelini tercih ettik. Son nesil işlemci, zaten teknik özellikler açısından da gayet yeterli modellerden birisi.

Teknik Özellikler

11.nesil Rocket Lake işlemcide, 6 çekirdek yer alıyor. Yine 14 nm üretim sürecinin bir ürünü olan seri, 2021 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulmuştu. 6 çekirdekli bu güçlü işlemcinin temel saat hızına gelecek olursak, 2.80 GHz gibi bir değerle karşılaşıyoruz. Eğer turbo teknolojisi kullanılırsa, o zaman maksimum olarak ise 4.80 GHz seviyesini görmek mümkün.

Önbellek tercihi de yine performanslı bir seri olması noktasında ideal. 12 MB Intel Smart Cache önbellek kullanılmış. Tüm bu özelliklerin yanında TDP değeri de 65W gibi bir değerde. Yani öyle çok fazla güç tüketmeyen bir işlemciden söz ediyoruz.

TUANA YILMAZ-GG

İşlemci Teknik Özellik Detayı

  • Çekirdek Sayısı: 6 çekirdek ve 12 iş parçacığı
  • Temel frekans: 2.80 GHz
  • Maksimum frekans: 4.80 GHz
  • Önbellek: 12 MB Intel Smart Cache
  • Grafik birimi: Intel UHD Graphics 750
  • Bellek Desteği: DDR4-3200 MHz ve maksimum 128 GB.
  • TDP: 65W
  • Çıkış Yılı: 2021

Güçlü bir işlemci, başarılı bir anakart. Şimdi sırada yine güçlü bir ekran kartı modeli var. Zaten en önemli kısımlardan birisi de ekran kartı. Hem oyun performansı hem de yayıncılık noktasında, iddialı bir ekran kartına ihtiyacımız vardı. Yine iddialı bir seri de tercih ettik.

Ekran Kartı: ASUS GeForce TUF RTX 3060 OC 12GB

TUANA YILMAZ-GG sistemde yer verdiğimiz ekran kartı RTX 3060 serisi bir ekran kartı. Tamam serinin en üst modeli değil ama hem yeni nesil hem de fiyat performans konusunda iyi bir ekran kartı. Özellikle RTX 3080 ve RTX 3090 fiyatları düşünüldüğü zaman. Yine ekran kartımızı da 3 yönden ele alalım.

1.Tasarımı

2.Teknik Özellikleri

3.Soğutma Performansı

TUANA YILMAZ-GG

Tasarım

ASUS GeForce TUF RTX 3060 OC 12GB, sade bir tasarımla geliyor. Sonuçta temel modele göre daha görkemli bir tasarım var ama genel yapıda sadelik ön planda. Üst kısımda alüminyum bir malzemenin kullanıldığı ekran kartı, önde 3 fan ile geliyor. Merkez fanda Asus yazısını görüyoruz ve diğer fanlarda da TUF logoları dikkat çekiyor. Desenli gri bir kapak tasarımını benimseyen seri, renklendirmeyi ise üst köşede yapmış.

Burada hem bir renk barı hem de TUF logosu yer alıyor. RGB aydınlatma destekli olan bölümde, farklı aydınlatma efektlerinin kullanımı da mümkün. Kartın ön yüzünden arka yüzüne geçiş yapıldığı zaman ise tam boy bir metal plaka bizi karşılıyor. Geniş bir havalandırma ızgarasının da bulunduğu arka kapak, soğutma performansı konusunda da etkili.

TUANA YILMAZ-GG

Teknik Özellikleri

Nvidia’nın Ampere mimarisine dayanan seride, 3584 CUDA çekirdeği yer almakta. GDDR6 12 GB belleğinde yer aldığı ekran kartı, bellek hızı kısmında ise 15 Gbps değerini sunuyor. Zaten 2.nesil RTX çekirdekleri ve 3.nesil Tensor çekirdeklerinin de bulunduğunu ekleyelim.

192 bit bellek arayüzünün olduğu ASUS GeForce TUF RTX 3060 OC 12GB ekran kartında, saat hızı ise gaming modunda 1852 MHz. OC moduna gelince saat hızı da 1882 MHz değerine kadar çıkıyor. Bu konuda temel modele göre hatırı sayılır şekilde daha iyi değerler görüyoruz.

TUANA YILMAZ-GG

Teknik Detay

  • CUDA çekirdek: 3584 adet
  • Gaming Modu: 1852 MHz
  • OC Modu: 1882 MHz
  • Bellek: 12 GB GDDR6
  • Maksimum ekran Desteği: 4 ekrana kadar
  • Güç Kaynağı (Önerilen): 750W
  • Bellek Arayüzü: 192 bit bellek arayüzü.

tuana yilmaz ggsistem 020 e1628567426259

Soğutma Performansı

İşte özelleştirilmiş olan ekran kartlarının en can alıcı kısımlarından birisi burası. Genelde bu kartlarda biraz daha yüksek çalışma hızı oluyor ama yüksek saat hızları, daha fazla ısınma demek. Bunu engellemek ve sürekli yüksek performans almak için de iyi bir soğutma sistemine sahip olmak gerekiyor.

ASUS GeForce TUF RTX 3060 OC 12GB serisinde de 3 kademeli standart çözümlerden biri var. Nedir o? Fan + ısı bloğu + ısı dağıtıcısı.

TUANA YILMAZ GG 20

Fan: Eksen teknolojili, çift rulmanlı 3 fanın yer aldığı ekran kartında, tersine dönüş sistemi var. Ortadaki fan ile yandaki fanlar ters dönüyor ve hava akımı düzenlenmiş oluyor. Birçok modelde bu yapıyı görüyoruz.

İncelemelerimizde de yer veriyoruz. Mutlaka denk gelmişsinizdir. Bunun dışında fanlarda bir de otomatik sistem söz konusu. 55 derece altında otomatik olarak fanlar duruyor ve ses sıfıra inmiş oluyor. Yani kart soğuk, o zaman fan durur.

TUANA YILMAZ GG 22 e1628567471693

Isı Soğutma Bloğu: GPU birime doğrudan temas eden ısı soğutma bloğu, özel olarak üretilmiş. Sıfır pürüz olması ve GPU birimine tam yüzey olarak temas etmesi için mikroskobik düzeyde bir pürüzsüzleştirme söz konusu.

TUANA YILMAZ GG 23 e1628567490826

Isı Dağıtıcısı: 2.7 yuvalık geniş bir tasarıma sahip olan ısı dağıtıcısı, ısının stabil ve hızlı bir şekilde iletilmesini sağlıyor.

Bonus – Yazılım: ASUS GeForce TUF RTX 3060 OC 12GB ekran kartı için bir şey daha ekleyeceğim. Çoğu zaman göz ardı ediliyor olsa da bu tür donanımların yazılım destekleri de çok önemli. Asus alıştığımız GPU Tweak II serisini sunmuş.

Ne işe yarıyor diye merak edenler için hemen söyleyeyim, tüm her şeyi yazılımdan kontrol edebiliyorsunuz. Voltaj ayarından tutun, saat hızlarına kadar. Bu yazılım sizin ekran kartıyla konuşmanız için bir tercüman gibi.

RAM: 2x8GB Kingston HyperX Fury 3200MHz CL16

RAM seçimi konusunda tabii ki 16 GB altına düşmedik. HyperX Fury serisini tercih ettik. Üzerinde pasif soğutma bloklarının olduğu RAM’lerin, üst kısmında ise RGB aydınlatma yer alıyor. 3200 MHz hız değerinin olduğu CL16 serilerin dışarıdan görüntülerinin de bir hayli şık olduğunu ekleyelim.

tuana yilmaz ggsistem 013 e1628567524888

Depolama Alanı: Kingston A2000 500GB M2 NVMe

Depolama alanında M.2 SSD tercihini yaptığımız TUANA YILMAZ-GG sistemde, 500 GB Kingston A2000 kullandık. Yeni nesil SSD, 2200 MB okuma hızına ve 2000 MB yazma hızına sahip. Bağlantı arayüzü olarak ise PCIe Gen3x4 kullanılıyor.

tuana yilmaz ggsistem 014 e1628567538969

Sıvı Soğutma: ASUS TUF Gaming LC 120 RGB

İşlemciyi düşündüğümüz ve sistemin yük altında da kalabileceği ihtimalini göz önüne aldığımız zaman, bir sıvı soğutmanın gerekli olduğunu düşündük. Sıvı soğutma konusunda tercihimiz ise yine TuF serisinden bir ürün oldu. Yeterli hava akışına sahip olan ASUS TUF Gaming LC 120 RGB modelini seçtik.

TUANA YILMAZ GG 19 e1628567558318

Tasarım Nasıl?

Sıvı soğutmanın önce tasarımından başlayalım. Kasada belki de en net gözükecek ve görselliği öne çıkacak olan kısım burası. Burada 120 mm tek geniş bir fan görüyoruz. Aura Sync destekli aydınlatmalı olan fan dışında su pompasının üzerinde de yine TUF logosunun yer aldığı ve farklı aydınlatma efektlerinin kullanıldığı bir aydınlatma bölümü var. Burada isterseniz farklı efektler kullanın karar sizin.

TUANA YILMAZ-GG

Teknik Özellikler

ASUS TUF Gaming LC 120 RGB sıvı soğutmasında tabii ki dikkat edilecek olan iki kısım var. Bunlardan birincisi fan yapısı, bir diğeri ise pompanın yapısı.

Fan Tasarımı: Fan konusunda 120 mm tek bir fan kullanıldığını belirtmiştik. Oluk kanat denen, kanatlarda hava akışını arttıran ve fan gürültüsünü azaltan bir yapıya sahip fan kullanılmış. 67 CFM değerine sahip olan fanın, 2000 RPM değerine kadar dönüş hızı var. Bu değerle beraber gürültü ise sadece 29 dB seviyesinde.

Su Bloğu Tasarımı: Su bloğu tasarımında da 5 katmanlı yapı var. İlk bölümde TUF logosunun yer aldığı aydınlatma alanı, altında yüksek hacimli çarklı motor bobini, onun altında optimum termal temas sağlayacak olan soğuk plaka, bir altta mühürlü sızıntıları engelleyen conta ve en sonda da kurulumu kolaylaştıran tutma kiti yer alıyor. Pompanın da yine soğutma performansı yerli yerinde.

Evet şöyle bir toparlama yapalım ve TUANA YILMAZ-GG sistem incelememiz için artık son kısma geçelim. Oyun testlerinden hemen önce sistem hakkında paylaşacağımız son detay kasa yapısı olacak. Bu bölüme kadar işlemciyi, anakartı, ekran kartını, RAM ve depolama birimini, soğutucu tercihini ele aldık. Şimdi artık kasamıza geçelim. İç bitti artık dıştayız. 🙂

Kasa: TUF Gaming GT301

Madem ki TUF ile başladık, o zaman TUF ile devam edelim. Kasa noktasında şık kompakt bir kasa olan TUF Gaming GT301 modelini tercih ettik. Ön kısımda mesh yapıda geniş deliklerle donatılmış olan kasa, bu kısımda şerit bir bant ile hareketlendirilmiş. Yan kısımda ise olmazsa olmaz temperli cam tercihi devam ediyor ve bu da kasanın iç dizaynının görünmesini sağlıyor.

TUANA YILMAZ-GG

Ön kısımda RGB 3 fan ile ve arka kısımda da tek bir fan ile gelen TUF Gaming GT301, üst kısımda da tuşları ve girişleri barındırmakta.

Kasanın diğer modellere göre ufak bir artısı da var. O da kasanın yan kısımlarına takılabilen kulaklık askısı. Sağa ya da sola fark etmeksizin küçük bir kulaklık askısını kullanabiliyorsunuz. Yayıncıların işine yarayacak özelliklerden birisi.

  • PSU: ASUS TUF Gaming 550W 80+ Bronz

Evet TUANA YILMAZ-GG sistem incelememiz için bileşenleri tek tek ele aldık. Tabii ki bu sistemin performans değerlerini de merak ediyorsunuz. Tüm bileşenleri anlattık ama nasıl bir performans elde ettik? Gelin şimdi de ona bakalım.

tuana yilmaz ggsistem 009 e1628567663822

TUANA YILMAZ-GG Sistem Oyun Testleri

Call of Duty Cold War (2K – Ultra Ayarlar – RTX Kapalı)

TUANA YILMAZ-GG

Call of Duty Cold War (2K- Ultra Ayarlar – RTX Açık)

call of duty cold war RTX on e1628567719161

Forza Horızon 4 (2K – Ultra Ayarlar)

Forza e1628567739534

NVIDIA Broadcast Artısı

RTX 2060 ve sonrası seriler için, yayıncıların çok işine yarayacak NVIDIA Broadcast artısını daha önce görmüştük. RTX 3060 modelinde de haliyle böyle bir artı söz konusu. Yayıncıların çok işine yarayacak olan özellik, istediğiniz gibi görüntülerde arka planı değiştirmenize izin veriyor.

Bunun yanında arka planda sesleri düzenleyebiliyor ya da görüntünüzü oyunlara ekleyebiliyorsunuz. Dediğimiz gibi yayıncılar için önemli bir artı sağlayacaktır.

TUANA YILMAZ-GG

Böylece Tuana Yılmaz için hazırlamış olduğumuz TUANA YILMAZ-GG sistem incelememizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Oyun oynamayı sevenlerin ve yayıncıların gönül rahatlığı ile alabileceği bir sistem olduğunu düşünüyoruz. Artık seçim sizin. Sistemin hazır halinin linkini de buraya ekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler