Cuma, Nisan 26, 2024

Tumblr, 17 Aralık’dan İtibaren Yetişkin İçerikli Görsel Ve Yazılara İzin Vermeyecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

ABD menşeili sosyal ağ ve blog sitesi olan Tumblr yayınladığı duyuru ile yaş gözetmeksizin yetişkin içerikli görsel ve yazılara 17 Aralık‘dan itibaren izin vermeyeceğini duyurdu. Bu güncellemenin yakın zamanda yetişkin içerik yüzünden Apple’nin İOS marketten Tumblr uygulamasını kaldırmasından sonra gelmesi de mobil kullanıcının ne kadar önemli olduğunu görmekteyiz.

İzin Verilen İçerikler Hangileri?

Hala izin verilen istisna örnekleri, emzirme görüntüleri, doğum veya doğum sonrası anlar ve post-mastektomi veya cinsiyet onaylama ameliyatı gibi sağlıkla ilgili durumlar ile bağlantılı içerikler kaldırılmayacaktır. Erotik, siyasi ya da haber değeri taşıyan konuşmalarla ilgili çıplaklık, sanatta bulunan heykel ve çizimler gibi çıplaklık gibi içerikler de Tumblr’da serbestçe yayınlanmaya devam edeceği belirtildi.

Screenshot 7

İçerikler Botlar Tarafından Kaldırılacak

17 Aralık’tan sonra , herhangi bir açık gönderi, algoritmalar tarafından işaretlenecek ve silinecek. Şimdilik Tumblr, yetişkinlere ait içerik yayınlayan ve algoritma tarafından işaretlenen ve içeriğinin yakında görünmeyecek şekilde gizlendiğini belirten kullanıcılara e-posta gönderiyor. Porno izle içerikli yayınlar, özel olarak ayarlanacak, bu da bunların, Tumblr topluluğunun başka bir bölümünde paylaşılan veya başka bir şekilde paylaşılmasını önleyecek.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler