Cumartesi, Nisan 27, 2024

Türk Yapımı Antivirüs Dev Secure Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Virüs ve Antivirüslerin dünyası hiç hız kesmeden devam ettiği gibi, artık bizim de Türk Mühendislerimiz tarafından geliştirilmiş bir Antivirüsümüz var. Dev Secure adında yayınlanan yeni Türk yapımı antivirüsün detayları haberimizde.

Türk Yapımı Antivirüs Dev Secure Neler Sunuyor ?

Kötü amaçlı yazılımlar ve virüslere karşı geliştirilen Dev Secure bizlere USB, CD ve kart girişlerini güvenlik kalkanı ile gerçek zamanlı olarak denetlemeye yarıyor. Tüm tehlikelere karşı müdahalede bulunduğu gibi, sizden gizli olarak hareket eden Autorun, Bittorrent ve Ceko gibi exe, virüs ve solucanları tespit ederek ya karantinaya alıyor, ya da tamamen kaldırarak tam koruma sağlıyor.

Malum bilgisayarınızı çalıştırdığınızda eğer internete bağlıysanız her zaman virüs ve trojan tehlikeleri ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz. O yüzden her bilgisayarda mutlaka bir antivirüs olmasını takipçilerimize öneriyoruz. Ayrıca antivirüsleri yükledikten sonra süs olarak bırakmamak da gerekiyor. Ayda en az 1 kere “Tam tarama“, haftada da 1 kere “Hızlı tarama” yapmanızı tavsiye ediyoruz.

dev-secure-arayuz
Programın Özellikleri

❱ Tam Güvenlik Kalkanı

❱ Otomatik veya Manuel güncelleştirme

❱ CD virüs tespiti (CD üzerinden bulaşan CD Eject)

❱ Dışarıdan gelen tüm girişleri kontrol ederek varsa tehlike karantina veya imha eder. (Usb, Disket, microSD)

❱ Başlangıç Kontrolü (Virüs veya hata tespitleri)

❱ Tespit edilen virüslere anında müdahale

❱ Süre limiti olmadan kullanabilme

❱ Reklam virüslerine karşı özel koruma gibi pek çok özelliği içerisinde barındırıyor.

dev-secure
Eğer siz de Türk Mühendislerimiz tarafından yapılan Dev Secure isimli antivirüs programını indirip test etmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Açıkçası antivirüsün hızlı ve hafif çalışması en büyük artılarından bir tanesi bizce. Yerli olduğu için de geliştirilebilir olduğunun altını çizelim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

15 YORUMLAR

  1. Hocam yanılmıyorsam Comodo Ve Trend Micro’da türk yapımı ve bu yazılımdan kat kat daha şık. Birde hatırladığım kadarıyla Trend Micro Playstation’da kullanılıyor ayrıca şuan bulunduğumuz sitede yani Facebook’da.

  2. Adı türkçe degilse ben buna türk antivirüsü demem hocam ilk önce Türkiye’ye pazarlayacaksın. Tutarsa adını değiştirip yurt dışı farklı versiyonunu çıkartırsın.

    • Hocam bukadar da milliyetçi olmaya gerek yok dev işte büyük koruma işte adı gidipte firma adını büyük koruma mı yapsaydılar yada dev koruma mı olsaydı köstek olmayın destek olun helal olsun adamlara

  3. hocam windows defender yüklendikten sonra kurulumuna izin vermiyor, zararlı yazılım yüklendi diyor ve çalıştırmıyor, nasıl çözebilirim, teşekkürler

    • bunu denerseniz fikriniz edğişecektir kullanıyorum ve işe yaradığını görüyorum usb deki tüm virüsleride temizledi gözle görülür şekilde çalıştığını görüyorsunuz.

  4. Lisans anahtarı yazısını görünce bitti zaten benim için. Yolları açık olsun tabi. Bitdefender, Avira, Avast, AVG gibi ücretsiz aktif koruma kalkanlı yazılımlar varken…Yani.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler