Cuma, Nisan 26, 2024

Turkcell’den Enflasyona Karşı Hamle

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizdeki büyük GSM operatörlerinden birisi olan Turkcell enflasyona karşı mücadele etmek ve kullanıcılarını mutlu etmek için yeni bir kampanya başlattı.

Turkcell‘in kullanıcılarının sosyal medya ve İnternet kullanımının bu denli arttığı bir dönemde böyle cesur bir hareket yapması son derece tebrik edilmesi gereken bir durum.

Turkcell 2 kat internet kampanyası

Ülkemizdeki olayların ardından geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye bakanlığı tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele hareketine destek olan ilk operatör Turkcell oldu. Bu desteğin ardından Turkcell kullanıcılarına çok güzel kampanyalar sundu.

Turkcell kullanıcıları bu Enflasyonla Topyekun Mücadele projesi kapsamında yeniden düzenlenen kampanyalar fiyatları aynı kalarak kampanyaların sundukları internet paketleri 2 katına çıkartıldı.Örneğin hali hazırda Turkcell kullanıcısı iseniz şu anda kullandığınız paket içeriğinde 5 GB İnternet var ise bu kampanya ile birlikte aynı fiyata 10 GB İnternet kullanacaksınız!

Turkcell 2 kat internet

Turkcell 2 kat İnternet kampanyasına nasıl katılırım?

Turkcell’in 2 kat internet kampanyasına katılmak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. Turkcell’in 2 kat internet kampanyasına katılmak için önce Turkcell’in mesajlaşma uygulaması olan BİP’i indirmeniz gerek. Turkcell BİP var ise uygulama içerisindeki Keşfet” kısmına giriyorsunuz. “Keşfet” içerisinde yer alan “Enflasyonla Mücadele” kanalını takip ettikten sonra kullandığınız İnternet ikiye katlanmış oluyor.

Turkcell’in bu kampanyasına katılmanız için ayrıca 4.5G uyumlu bir sim kart sahibi olmanız gerekiyor. Yıl sonuna kadar geçerli olacak bu 2 kat internet kapsamında ekstra olarak kullanıcılara BİP, TV+, Dergilik, Fizy ve Lifebox uygulamalarında geçerli İnternet paketlerinde de GB’lar iki katına çıkartılacak.

Sinan Akyüz
Sinan Akyüz
Teknoloji ve bilim dünyasını yakından takip eden, geleceğin keşiflerine hayranlık duyan, yapay zeka, biyoteknoloji gibi alanlarda öğrenmeye ve bilgi paylaşmaya tutkuyla bağlıyım.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler