Cuma, Nisan 19, 2024

Twitch Prime İsim Değiştiriyor: Artık Prime Gaming

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon‘un sahibi olduğu ve Twitch yayıncıları için aylık abonelik hizmeti sunan Twitch Prime servisinin adını Prime Gaming olarak değiştiriyor. İsim değişikliliği haberi Twitch tarafından çeşitli ortaklara ve e-spor danışmanı Rod Breslau tarafına gönderilen elektronik postadan ortaya çıktı ve mailde Twitch Prime isminin artık Prime Gaming olarak devam etmesi yönünde olacağı yazıyordu.

Mail’de ne yazıyordu?

“Dört yıl sonra Twitch Prime, Prime Gaming üyelerinin, dünyanın en çok oynanan oyunları için sahip olunması gereken içerikler ve size yardımcı olacak ücretsiz aylık abonelikler de dahil olmak üzere üyelik tekliflerinin tüm oyun avantajlarını keşfetmesini daha net hale getirmek için Prime Gaming olarak yeniden markalaşacak. Prime Gaming e-postayı açıklayan, “dünya çapındaki milyonlarca Amazon Prime üyesinden kitlenizi büyütün”

Yani bu sizin için ne anlama geliyor? Daha fazla fırsat!

Bu marka değişikliliği, Amazon Prime üye tabanından her tür oyuncu arasında izleyiciliğinizi büyütme şansı ve gelecekteki Prime Gaming promosyonlarında öne çıkma fırsatları anlamına geliyor.

Amazon’un Twitch üzerindeki yeni odağı, hizmete son zamanlarda, özellikle de Koronavirüs salgını sırasında pek çok yeni özellik kazandırdı. Aboneler için gelen bir dizi yeni Twitch Prime oyunu ve Prime Video içeriğini izleyicilere yayınlama yeteneği ile Twitch, bir akış platformundan daha fazlası haline geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler