Cuma, Mart 29, 2024

Twitter Bahşiş Kutusu Özelliği Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter bahşiş kutusu özelliği, sosyal medya devinin son hamlelerinden biri olacak. Facebook, Clubhouse, Instagram güncellemeleri derken sıra Twitter platformuna gelmiş gibi duruyor.

Şu an resmi bir açıklama yok ama eğer bahşiş kutusu hamlesi gerçekten yapılacak olursa, Twitter tam anlamıyla modaya ayak uydurmuş olacak. Burada olay ne? Tam olarak nasıl bir özellik bekleniyor? Bir bakalım.

Twitter bahşiş kutusu sistemi ne sağlayacak?

Adı üzerinde bahşiş. Tersine mühendis olarak bildiğimiz ve beta sürümleri inceleyen Jane Manchun Wong, yeni özelliği keşfeden kişi.

Görsel detaylarına bakıldığı zaman bu özellik, içerik üreticilerin yani paylaşım yapanların kazanç elde etmesini sağlayacak.

Paypal, Patreon, Venmo, Bandcamp, Cas App üzerinden, yayıncılara istenilen miktarda para desteği yapılabilecek. Bir nevi kullanıcılara destek olmanın yolu açılacak. Tüm dünya genelinde uygulanacak mı yoksa sınırlı ülkeler için mi geçerli olacak belli değil.

Twitter bahşiş kutusu

Zaten bahşiş sistemi olarak işleyecek olan bu sistemin, resmi anlamda duyurulmadığını söyledik. Resmi duyuru için bekleyeceğiz. Şu an beta kodlarının ayıklanması sonrasında ortaya çıkan bir özellik, denemesi yapılan bir sistem diyebiliriz.

Ama en başta söylediğim gibi sosyal medya uygulamaları için artık bu moda. Sanal bahşiş zaten kullanılan bir sistem. Özellikle TikTok bu duruma örneklerin başında geliyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler