Perşembe, Nisan 18, 2024

Twitter Blue Kullanıma Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya devlerinden Twitter bugün ilk abonelik sistemi olan Twitter Blue’yu resmen duyurdu. İlk olarak, Twitter Blue şimdilik yalnızca Avustralya ve Kanada’da kullanıma sunuluyor. Fiyat konusunda ise aylık 3,49 CAD veya 4,49 AUD fiyat etiketine sahip. Bu abonelik sistemi ile birlikte sahip olunan özellikler ise; Yer İşareti klasörleri, Tweeti geri alma, okuyucu modu ve daha fazlası gibi yepyeni Twitter özelliklerine sahip olacaksınız.

Yer İşareti klasörleri:

feature bookmark folders.png.img .fullhd.medium
Twitter Blue Kullanıma Sunuldu! 4

Kaydedilmiş içeriğinizi daha iyi organize etmenin kolay bir yolunu mu istiyorsunuz? Yer İşareti Klasörleri, ihtiyacınız olduğunda kolayca ve verimli bir şekilde bulabilmeniz için içeriği yönetmenize izin vererek kaydettiğiniz Tweetleri düzenlemenize olanak tanır.

Paylaşılan tweeti geri alabilmek

feature undo tweet.png.img .fullhd.medium
Twitter Blue Kullanıma Sunuldu! 5

Paylaştığınız bir tweette yazım hatası yaptığınızı mı keşfettiniz? Birini etiketlemeyi mi unuttunuz? Tweetinizi yayınlanmadan önce önizleyebilir ve gözden geçirebilirsiniz. Tweeti Geri Al ile, zaman çizelgenize gönderdiğiniz Tweet, yanıt veya ileti dizisinden önce “Geri Al”ı tıklamak için 30 saniyeye kadar özelleştirilebilir bir zamanlayıcı ayarlayabilirsiniz. Takipçilerinizi görmeden Tweet’inizin nasıl görüneceğini önizleyerek hataları kolayca düzeltin.

Okuyucu modu

feature reader mode canada.png.img .fullhd.medium
Twitter Blue Kullanıma Sunuldu! 6

Okuyucu Modu, gereksiz objelerden kurtularak daha güzel bir okuma deneyimi almanızı sağlıyor. En son paylaşılan içerikleri sorunsuz bir şekilde okuyabilmeniz için Twitter’daki uzun ileti dizilerini okunması kolay metinlere dönüştürerek takip etmenizi kolaylaştırıyor.

Twitter Blue Aboneleri ayrıca cihazlarının ana ekranı için özelleştirilebilir uygulama simgeleri ve Twitter uygulamaları için eğlenceli renk temaları gibi avantajlara ve özel abonelik müşteri desteğine erişim sağlayabilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler