Çarşamba, Nisan 24, 2024

Twitter, Doğrulama Taleplerini Yeniden Durdurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya devlerinden Twitter, hesap doğrulama programını geçtiğimiz hafta yeniden başlatarak herkesin mavi onay işaretine başvuru yapmasına izin verdi, ancak şirket, hali hazırda aldığı başvuruların hacmi nedeniyle yeniden doğrulama başvurularını durduruyor.

Şirket paylaştığı bir tweet ile “Doğrulama isteklerini alıyoruz” dedi. “Bu yüzden, gönderilenleri gözden geçirirken şimdilik daha fazlasını kabul etmeye ara vermeliyiz. İstekleri yakında yeniden açacağız! (pembemsi yemin ederiz) “ dedi.

20 Mayıs itibariyle programı resmi olarak başvurular için açtığında şirket, taleplerin zaman çizelgesinin uzayabileceği konusunda uyardı. Twitter bir blog yazısında, “Başvurunuzu gönderdikten sonra, birkaç gün içinde bizden e-postayla yanıt almayı bekleyebilirsiniz, ancak bu, kuyruğumuzda kaç açık başvuru olduğuna bağlı olarak birkaç hafta kadar sürebilir” dedi. Ancak, uygulamaların hacmi şimdiden o kadar büyük hale geldi ki, Twitter, programın yeniden açılmasından sadece sekiz gün sonra, başvuruları tamamen duraklatmayı seçti.

Twitter’da kimler hesap doğrulatabilir?

Yeni programla (yani açık olduğunda), herkes gıpta edilen mavi doğrulama simgesini almak için başvurabilir, bu nedenle çok sayıda başvuru olması şaşırtıcı değil. Yeni yönergelere göre, altı hesap kategorisi doğrulamaya hak kazanabilir: devlet; şirketler, markalar ve kuruluşlar; haber kuruluşları ve gazeteciler; eğlence; spor ve oyun; ve aktivistler, organizatörler ve diğer etkili kişiler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler