Cuma, Nisan 19, 2024

Twitter Blue’nun Türkiye Fiyatı Daha Kullanıma Sunulmadan Zamlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya devlerinden Twitter’ın ücretli abonelik sistemi Twitter Blue, şu anda yurt dışında kullanılabiliyor ve yakın zaman içerisinde ülkemizde faaliyete başlaması bekleniliyor. Twitter Blue programı kullanıcılara özel ayrıcılıklar sunacak ama daha ülkemize gelmeden fiyatına zam geldi. Twitter’ın App Store sayfasına baktığımız zaman gözlerden yaş damlatan fiyat etiketi görüyoruz.

Twitter Blue isimli ücretli abonelik hizmeti bundan yaklaşık olarak bir yıl önce tanıtıldı ve normal platform kullanıcılarına bir takım ayrıcalıklı premium özellikler sunacağı belirtilmişti özellikle bunlardan en güzeli sahip olduğunuz NFT’leri profil resmi olarak ayarlayabilecek ve ayrı bir şekilde gösterebilecektiniz.

Abonelik sistemi Amerika Birleşik Devletleri’nde 2,99 Dolar gibi çerez parasına satılırken ülkemize geldiği zaman 30,99 TL gibi bir kahve parasına satılacağı bekleniyordu ki daha ülkemizde kullanıma açılmadan zamlar yağıverdi.

Twitter Blue’nun Apple App Store fiyatı 109,99 TL oldu!

apple app store pch
Twitter Blue'nun Türkiye Fiyatı Daha Kullanıma Sunulmadan Zamlandı! 2

Bahsettiğimiz gibi Twitter Blue henüz ülkemizde aktif değil fakat uygulamanın iOS mağazasında fiyat bilgileri gözükmeye başladı, bu durum hizmetin ülkemizde kullanıma sunulacağının habercisi olabilir fakat şu anda fiyat etiketi 109,99 TL olarak görülüyor ve bu fiyat abonelik olduğundan her ay tahsis edilecek.

Tabi ki bu fiyat faaliyete başlandığı zaman değişecektir çünkü Twitter tarafından belirlenen resmi Türkiye fiyatı yerine Twitter Blue ABD fiyatının App Store’daki TL/dolar paritesine göre otomatik olarak çevrilmiş karşılığı olabileceğini, dolayısı ile Twitter Blue, Türkiye’de kullanıma sunulduğunda farklı bir fiyatla karşılaşabileceğimizi belirtelim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler