Cuma, Nisan 26, 2024

Twitter, “Status” İsimli Yeni Bir Özellik Üzerinde Çalışıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya platformlarından Twitter, birçoğumuzun Facebook’tan hatırlayacağı bir özellik üzerinde çalışıyor. Yeni özellik sayesinde paylaştığınız tweetlere emojilere sahip durumlar ekleyebileceksiniz.

TechCrunch ekibine demeç veren Twitter, özelliğin şu anda Amerika Birleşik Devletleri ve Avustralya’daki belirli kullanıcı grupları ile test edildiğini paylaştı. Twitter sözcüsü verdiği demeçte şu sözleri dile getirdi:

“Sınırlı bir süre için, takipçilerinize daha fazla bağlam sağlamak için önceden belirlenmiş bir listeden bir durum konusunu Tweetlerinize eklemenize izin veren bir özelliği test ediyoruz. Yani, sıcak bir Tweet dizisi bırakmak, duş düşüncelerinizi paylaşmak veya Pazartesi günleri kötü bir durum yaşamak üzere olsanız da, Tweet’leriniz neyin peşinde olduğunuzu daha iyi iletebilir.”

Status (Durum) özelliği, kullanıcıların adlarının altında görünecek ve düzenlenmeyecek şekilde sadece tweetlere uygulanabilecek. Tweet üzerindeki bir duruma tıkladığınız aynı durumu kullanan diğer tweetleri de görebileceksiniz (tıpkı etiket mantığı)

ABD ve Avustralya’da kaç kullanıcının özelliği test etme şansı bulduğu ise henüz net değil. Ayrıca testin kaç gün devam edeceği ve tüm kullanıcıların erişimine ne zaman sunulacağı belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler