Cuma, Mart 29, 2024

Twitter, Tasarımını Baştan Aşağı Yeniledi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

140 karakterli paylaşımlar yapmanızı sağlayan mikro-blog sosyal ağı Twitter, Android uygulamasında değiştirdiği tasarımını baz alarak iOS uygulamasını, Tweetdeck ve Twitter Lite uygulamasının yanı sıra web sitesinin tasarımını da yeniledi. Yeni tasarımı birçok kullanıcısı tarafından oldukça beğeniyle karşılandı. Şimdi dilerseniz yeni Twitter tasarımına yakından bir göz atalım.

twitter tasarimini yeniledi 

Günümüzde Facebook ve Instagram‘dan sonra gelen dünyanın en büyük sosyal medya sitesi Twitter tasarımını baştan aşağı yeniledi. Android uygulamasında malzeme tasarımına geçen Twitter, bu tasarımını iOS uygulamasına, Tweetdeck web sitesine, düşük internet kullanımlı Twitter Lite mobil web uygulamasına ve twitter.com’a da malzeme tasarımını getirdi. 

twitter yeni tasarimina gectş

Önceki tasarımına nazaran daha yumuşak ve daha basit bir tasarıma geçen Twitter, yeni tasarımıyla daha minimal bir hale geçerek ve tasarımında iyileştirmelere giderek daha kolay bir kullanım sağladı. Boşlukları arttırarak daha temiz bir tasarıma geçerek tweetlerin çok daha kolay okunabilmesi benim en beğendiğim özelliği. Yeni tasarımı da Twitter kullanıcılarının çoğu tarafından oldukça beğenildi.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler