Çarşamba, Nisan 24, 2024

Twitter Web Arayüzü Yenileniyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güncel etkileşimin sosyal mekanı Twitter, web arayüzünü yeniliyor. Yeni arayüzde yenilenmiş bir emoji düğmesi dikkat çekiyor.

Twitter, uygulamalarla birlikte web tarafında da sıklıkla kullanılan bir platform. Haliyle sitenin arayüzü hayati önem taşıyor. Bu noktada uzun zamandır bir değişiklik yapmayan Twitter, üzerinde çalıştığı yeni arayüzle daha kullanışlı bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Yeni arayüzün en önemli değişiklikleri, ana sayfanın iki sütunlu olacak şekilde yenilenmesi. Sol ve orta alan, Tweet akışlarını sunacakken Trendler kısmı tamamen sağ sütuna kaydırılmış. Ayrıca Tweet atmayı daha da kolaylaştırmak için geliştirilen küçük kısayollar dikkat çekiyor. Bu kısayolların içerisinde emoji kullanımını kolaylaştırmak amacı ile hazırlanmış bir emoji butonu da mevcut.

Attığı bir Tweet ile kullanıcılara yeni arayüzü gösteren Twitter, henüz Beta aşamasında olan arayüz için resmi bir yayınlama yapmadı. Beta süreci tamamlandığında herkes için yeni bir arayüz kullanımda olacak. Siz arayüzü beğendiniz mi?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler