Cumartesi, Nisan 27, 2024

Twitter’a Facebook Benzeri Emojli Tepki Sistemi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter kısa bir süre önce Snapchat’in Hikayeler özelliğine benzer Fleet isimli özelliğini kullanıma sunmuştu (ülkemizde henüz faaliyette değil) ancak şirket platformu diğer sosyal medya platformu gibi daha eğlenceli bir hale getirmeye çalışıyor ve bunun üzerinde baya yoğun iş gücü sergiliyor.

Bu tip olayları internete sızdıran Jane Wong’a göre, Twiter insanların tweetlerine tepki vermek için bir özellik üzerinde çalışıyor ve bu özellik Facebook’un yıllar önce platforma dahil ettiği reaksiyon sistemine beniyor. Jane Wong aynı zamanda reaksiyon sisteminin Instagram’a geleceğini de doğruladı.

Şu anda hali hazırda Twitter’ın Direkt Mesajlar bölümünde gönderilen mesajlara emoji ile tepki verebiliyorsunuz lakin bu yeni güncelleme ile artık başkalarının tweetlerine yada tweetlere verdiği yanıtlara tepki verebileceksiniz.

Aslında bu sistemin gelmesi ile insanlar bir tweet hakkındaki gerçek düşüncelerini yanıt vermeden tek bir dokunuş ile belirtebilecek böylelikle bir konunun ne kadar olumlu ya da ne kadar olumsuz karşılandığını tek tek tweet yanıtı okumadan görebileceğiz.

Reaksiyon sisteminin ne zaman geleceği konusunda henüz bir bilgi mevcut değil amaSizler Twitter’ın bu güncellemesi hakkında neler düşünüyorsunuz?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler