Cuma, Nisan 26, 2024

Twitter’dan, Retweete Yeni Özellik

Paylaş

silkroad gaminggentr

  Twitter Sonunda retweetlere yazı yerine fotoğraf, video ve gif ekleme özelliğini getirdi. Özellik iOS, Android ve mobil webde aktif durumda.

  Küçük bir güncelleme fakat yüksek potansiyel taşıyan bir güncelleme. Twitterda paylaşılan medya miktarını göz önünde bulundurursak bir o kadarda gerekliydi. Kullanmak için yapmanız gereken şey retweet butonuna tıklayın.Çıkan menüde Yorumla birlikte Retweetle seçin. Açılan pencerenin altında bulunan medya araçlarını kullanarak istediğiniz medyayı seçerek retweetinize ekleyebilirsiniz.

  Twitter’da artık yorumla retweetleme çok sık karşılaşılan bir özellik haline geldi. Bu yeni güncelleme ile gelen medya ekleme özelliği, yazıyla kendinizi ifade edemediğiniz durumlarda sizi yalnız bırakmayacak.

  Medya desteklemeye ek olarak kullanıcılar, canlı yayın, ses yayını ve tweet karakter sınırlaması 280e çıkarılması gibi özellikler gelmişti. Şimdi, twttr adlı bir test uygulamasında yeni bir kullanıcı arayüzü prototipi tasarlayıp sohbetleri takip etmeyi kolaylaştırmak için çalışıyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler