Cuma, Mart 29, 2024

Uber’in Şuana Kadar Taşıdığı Yolcu Sayısı Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uber‘in taşıdığı toplam yolcu sayısı açıklandı. Gelin Uber’in ne kadar sevildiğine göz atalım.

Tüm Dünya’da taşımacılık sektörü altında çalışan Uber, ülkemizdede faaliyetlerini sürdürüyor. Bir süre önce ülkemizde hizmet vermeye başlayan Uber, lüks araçlar ile insanları gidecekleri yere ulaştırıyordu.

Ne yazıkki ülkemizde taksiciler ve Uberciler arasında çıkan kavgalar bir tarafı kötü yönde etkiledi. Taksicilerin tepkisinde maruz kalan Uber, üstüne birde yasaklama aldı. Şuan ülkemizde yasak olan Uber, hizmet verirken görüldüğünde ceza alıyor.

uber

Dünya’da birçok ülkede hizmet vermeye devam eden Uber, hem ülkemizde hemde dünyada popülerlik kazandı. Şimdi ise Uber’in bu zamana kadar taşıdığı yolcu sayısı açıklandı. Gelin şimdiye kadar kaç kişi Uber’i tercih etmiş görelim.

2010 yılında kurulan şirket kısa bir süre önce şimdiye kadar toplam 10 Milyon taşıma hizmeti gerçekleştirdi. Şirketin son 2 yıl içerisinde adından söz ettirdiğini düşünürsek, Uber oldukça başarılı bir işe imza attı.

Böyle güzel bir hizmetin ülkemizde  yasaklanmış olması can sıkıcı. Ancak Uber’in başarılarını inkar etmekte mümkün değil. Sizde fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler