Cuma, Nisan 26, 2024

Üç ekranlı laptop olur mu ? Razer yaparsa bal gibi olur

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES 2017 etkinliği tüm hızı ile devam ederken, Razer üç ayrı monitöre sahip prototip gamer bilgisayarını duyurdu. Aşağıdaki görüntülerde de görmüş olduğunuz üzere 180 derecelik açı ile üç farklı monitör tek bir cihazda toplanmış durumda.

2017 yılında oyun dünyası teknolojik gelişmeler ile hızla ilerlemeye devam ediyor. Oyuncular bu konuda çıkan yeni cihazlara yetişemezken, Razer CES 2017 bombasını patlattı. Artık oyun oynarken veya bilgisayar üzerinde çizim ve tasarım gibi uygulamalar ile uğraşırken tek monitör yetmeyebiliyor. Razer‘da bu durumu düşünerek dünyanın ilk üç monitörlü dizüstü bilgisayarını duyurdu.

razer project valerie 003
Razer Project Valerie adı verilen sistemde görmüş olduğunuz tüm monitörler 4K çözünürlüğe sahip olduğu gibi, aynı anda oyun oynama, tasarım veya çizim yapabilmeyi mümkün kılıyor. Özellikle çok daha iyi grafiklerde oyun oynamak isteyen kişiler için mükemmel bir alternatif diyebiliriz. Şimdi aklınıza şu soru gelebilir: “Arkadaş laptop bu, nasıl taşıyacağız bu kadar monitörü ?” diye.

Razer prototip olarak geliştirdiği bu oyuncu bilgisayarını ayrılabilir yapmış. Yani monitörleri birbirinden çıkartabiliyor, isterseniz tek monitör olarak da kullanabiliyorsunuz.

Bu üç monitör 17.3 inç ekran büyüklüğüne sahip olduğu gibi, toplamda 180 derecelik görüntü açısı sağlıyor. Aynı zamanda Nvidia Surround View teknolojisini de arkasına almış durumda. Hiçbir ek kabloya ihtiyaç duymadan ekranların gücü de sağlanmış oluyor.

razer project valerie 005

 

razer project valerie 004

 

razer project valerie 002

 

razer project valerie 006
Teknik özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler