Cuma, Nisan 26, 2024

Uçaklarda Frist Class Uçmanın Ne Avantajı Var ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Frist Class uçmayı belki de hepimiz hayal etmişizdir. Uçaklarda Frist Class imkanları sürekli sunulurken, bilet fiyatları da neredeyse lüks bir otomobil fiyatı ile yarışıyor. Genellikle Arap hava yolu şirketleri konfor olarak müşterilerine devasa bir hizmet sunarken, Etihad ve Emirates Hava Yolu şirketleri bu konuda ön plana çıkıyor. Peki Frist Class uçarken bizi neler bekliyor ?

“Frist Class Başka Bir Dünyaymış Abi”

Genellikle uzun uçak yolculukları yorucu olduğu gibi, dap dar koltuklarda seyahat etmek belli bir süre sizi boğazlıyor. Zengin yolcular ise keyfine düşkün oldukları için 15 bin dolardan başlayan Frist Class uçuşları tercih ediyorlar. Birazdan sizlere bu uçuş ile ilgili bir video izleteceğiz, ardından sorumuz şu olacak: “Bu kadar para, bu kadar imkana değer mi ?” açıkçası ben değmeyeceğini düşünüyorum, belki de oda fakirliktendir.

Ünlü YouTuber Casey Emirates Hava Yolu şirketinin Frist Class deneyimine şahit oldu. Dubai’den New York’a hareket eden uçak, 14 saat boyunca havada kalacağı için Frist Class hizmetine tam 21 bin dolar ücret istemiş. Bize göre bir servet olan bu bilet fiyatı sunulan hizmetler ile ön plana çıkıyor. Casey’de bir Frist Class uçuşta nelerin sunulduğunu anlatmak üzere Vlog çekmiş. Faydalı olduğunu düşünüyorum.

emirates-frist-class-2
Frist Class Uçuşta Sunulan Hizmetler

❱ Özel yolcu kabini

❱ Açılır kapanır kapılar

❱ Özel yemek menüsü (Menüden seçim)

❱ Özel yatak

❱ Televizyon

❱ Duş imkanı

❱ Pijama servisi

❱ Gizli içecek bölmesi

❱ Yastık, yorgan ve çarşaf

❱ Oyun salonu

emirates-frist-class
Peki Değer mi ?

Emirates Hava Yolları Frist Class uçuşlarda konfor için her şeyi düşünmüş. Ancak 14 saatlik uçuşta olsa bu kadar yüklü miktar para ödemenin anlamı yok gerçekten. Sonuçta sizi bir kabine tıkıyorlar ve siz orada kendi kendinize takılmaya başlıyorsunuz. Uçakta duş alma, oyun salonunu kullanma, özel yemek servisi gibi imkanlar güzel fakat ne olursa olsun 14 saat boyunca bir yerde tıkalı kalıyorsunuz.

emirates-frist-class-3
Emirates Hava Yolları bu uçuş için 21 bin dolar ücret talep ediyor. Ancak Etihad Hava Yolu şirketinin de 38 bin dolarlık Frist Class uçuş tarifeleri mevcut. Onun videosunu da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Yorum size kalmış.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler