Cumartesi, Mayıs 18, 2024

Ücretsiz Futbol Oyunu UFL için Son Adıma Gelindi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Futbol oyunlarında çok fazla temsilci yok. KONAMI ve EA bu alanda başı çekiyor ama oyuncular için sunulan iki seçenek, zaman zaman yetersiz kalıyor. İşte rekabeti biraz daha arttıracak bir oyun daha yolda. En güzel yanı ücretsiz futbol oyunu olması beklenen UFL için son viraja girildiğini görüyoruz.

Öyle ki oyundan yeni görseller ve oyun içi dinamikleri gösteren yeni bir video daha yayınlandı. Oyun hakkında önemli bilgileri ortaya koyan yeni videodan söz edelim.

UFL için Son Gelişmeler Neler?

Aslında oyun 2016 yılında geliştirilmeye başlandı. Fakat bu zamana kadar devam eden süreçte yapım için önemli geliştirmeler oldu.

En son oyuna Unreal Engine 5 oyun motorunun katkısından söz etmiştik. İşte yayınlanan yeni videoda Unreal Engine 5 oyun motorunun ne kadar etki ortaya çıkardığını gösteriyor.

Maç öncesi seremoniye ait olduğunu anladığımız görüntülerde, oyuncuların ne kadar gerçekçi bir şekilde tasarlandığını net olarak görüyoruz. Karakterlerin yüzü, vücut hareketleri ve hareket dinamikleri çok başarılı gibi duruyor.

Ayrıca hareket tepkilerinin de oldukça başarılı olduğunu söylemek gerekiyor. Tüm bunlar bir yana oyun atmosferinin de sanıldığından daha gerçekçi bir hava içerisinde olduğunu belirtmek lazım.

Zira tribünlerde yer alan taraftarların bile detayları düşünülmüş gözüküyor. Oyun detaylı duruyor ama hala beklediğimiz sorunun cevabı yok. UFL ne zaman çıkacak? Oyun ne zaman tam anlamıyla oynanabilecek? İşte bu sorunların cevapları yok.

Bildiğimiz yapımın önce PS5 ve Xbox için çıkış yapacağı. PC dünyası için olacakları da sonrasında göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler