Cuma, Nisan 26, 2024

Üstün Performanslı ve Ultra İnce Laptop ZenBook Flip UX360UA

Paylaş

silkroad gaminggentr

Özellikle laptop kullanımlarında incelik bazı kullanıcılar için önemli bir özellik Apple kullanmış bilgisayar kullanıcıları Windows laptoplar da performansın yanında tasarımının çekiciliği ve fiziksel anlamda da incelik ve ağırlık konusunda özelliklere dikkat etmekte. Asus hem performans hemde tasarım konusunda incelikte ürettiği Zenbook serisi bu anlamda ihtiyaç duyan müşterilerine göre satış yapmakta. Piyasaya çıkardığı yeni modeli ZenBook Flip UX360UA yüksek özelliklerde üstün performans ve inceliği de bir araya getirmiş.

 

Untitled-3

 

Fiziksel olarak bahsetmek gerekir ise 1.3 kg ağırlık ve 13.9 mm kalınlık ile çok ince ve  hafif 13.3 inç ekrana sahip dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar olara karşımıza çıkmakta. Donanımsal olarak yeni bir çok özelliği de içerisinde mevcut. Son nesil işlemci olan İntel i7 6 nesil serisini kullanmakta.  Ayrıca Zenbook Flip UX360UA‘nın dokunmatik özelliğe sahip 13.3 inç, QHD 3200×1800 çözünürlüklü, 5.76 milyon piksel ekranı, rakiplerine oranla %40 daha keskin görüntü sağlıyor.  

 

ZenBook Flip UX360UA-incelemesi

 

Ses sistemi olarak SonicMaster teknolojili Harman/Kardon teknolojisi ile ses kalitesinde maksimum deneyimi sunmakta.Ayrıca stok olarak 8gb DDR3 1866MHz olarak gelmekte, maksimum ram kapasitesi 16 gb olarak belirtilmiş. Grafik işlemcisi  Intel HD Graphics 520 bizce yeterli seviyede GPU performansı sağlıyor. Depolama birimi 256 GB HDD ve 512 GB SSD disk özelliği bulunmakta.  Ayrıca yoğun kullanımda ZenBook Flip UX360UA otomatik olarak ekranın renk ve ışık ayarını yapabilmekte.Ayrıca ekstra güvenlik isteyenler içinde Touchpad’e entegre parmak izi okuyucusu bulunmaktadır.

 

ZenBook Flip UX360UA-nasıl

 

Özet olarak

 

ASUS Zenbook Flip hem ev hemde ofis için seyehatlerde kullanıma uygun ve her iki durum içinde performans arayanlar için ideal taşınabilir bir bilgisayar Türkiye’de  Eylül’ün ilk haftası tüketicilerin beğenisine sunuldu. Şuan-ki fiyatı ( i5 özellikli modelleri de olduğundan ve ssd gibi değişken parçalarından ötürü )  3470 TL- 3800 TL arasında değişmektedir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler