Perşembe, Mart 28, 2024

Vampyr, Bu Yaz 2 Yeni Moda Sahip Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

5 Haziran tarihinde Playstation 4, Xbox One ve PC platformlarında çıkışını yapan Vampyr, duyurulduğu zamandan beri bazı oyuncular tarafından heyecanla bekleniyordu. Yaklaşık 2 aydır aramızda olan oyun, oyuncular tarafından kısa sürede tüketilmişti. Tüketilmişti diyoruz, çünkü oyunda pek bir içerik bulunmuyordu. Geliştiriciler ise; bu yaz bitmeden, oyuna iki yeni mod ekleneceği müjdesini verdi. Hikayeye odaklı oyun severlere bir müjdemiz var. Oyun, hikayeye dayanan bir oyun modu kazanıyor.

Oyuncuların Tarzına Göre Modlar Geliyor

Her oyuncu; farklı stilde hazırlanmış oyunlardan hoşlanır. Kimisi önüne gelene girişmeyi sever, kimisi de usul usul ilerleyen oyun yapısından hoşlanır.

Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen vampir temalı aksiyon rol yapma tarzındaki video oyunu Vampyr; yapımcılar tarafından duyurulan bilgiye göre, farklı stillerden hoşlanan oyunculara hitap etme yolunda ilerliyor.

Florent Guillaume tarafından tasarlanan oyun, geçmişten günümüze kadar ayakta kalmayı başaran vampir teması sayesinde ilgi çekmişti.

Vampyr Bu Yaz 2 Yeni Moda Sahip Olacak İÇERİK

Rol yapma unsurlarını barındıran yapım, vampirlerin bildiğimiz kasvetli atmosferini iyi bir şekilde yansıtmayı başarıyordu. Fakat Vampyr; içerik eksikliği yönünden oyuncular tarafından eleştirilmiş, kısa sürede “unutulup gidecek oyunlar” listesine ismini yazdırmıştı. Bu imajdan kurtulmayı hedefleyen yapımcılar ise; yaptıkları duyuru ile, oyuna iki yeni modun geleceğini müjdeledi.

Yapımcılar tarafından ilan edilen duyurudan yola çıkarak, oyunun daha fazla oyuncuya hitap etmeye başlayacağını tahmin ediyoruz. Zira oyuna eklenmesi planlanan iki yeni mod; oyunculara hem fütursuzca düşman öldürme imkânı verecek, hem de sakin kalp atışları ile hikayeyi deneyimleme fırsatı verecek.

Story Mode ve Hard Mode olarak isimlendirilen iki yeni mod, yapılan duyuruya göre bu yaz içerisinde bizlerle olacak.

Hikayeye kafa yorarak oyun oynamaktan hoşlananlar için tasarlanan Story Mode, daha basit bir oynanışla karşımıza çıkacak. Düşman öldürmenin daha fazla önem kazanacağı Hard Mode ise, bizlere fazlasıyla ter döktüreceğe benziyor.

Kimi oyuncular zorluktan zevk alırken, kimileri sakin oynanış stili ile eğleniyor. Her iki kesime de hitap edecek olan bu modlar, oyunun yere daha sağlam basmasına yardımcı olacak. Zira; gayet kısıtlı içeriklerden sonra bu tür iki yeni modun gelmesi, oyuncuların ilgisini fazlasıyla canlandıracaktır diye düşünüyoruz. 

 

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler