Çarşamba, Nisan 24, 2024

Venom Filminin İlk Uzun Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Örümcek Adam çizgi romanlarında önemli bir yere sahip olan Venom, bu sene çıkacak kendi filmiyle görücüye hazırlanıyor. Birçok Marvel karakterinin haklarını elinde bulunduran Sony, Marvel işbirliği ile çektiği bu filmi Ekim ayında vizyona girecek. Eğer izlemediyseniz fragmanı izlemeniz için şuraya bırakıyorum ardından incelemeye devam edelim.

Ruben Fleischer tarafından yönetilen filmde Venom karakterini canlandıracak olan aktör Tom Hardy. Başrolde ona eşlik edecek kişi ise Michelle Williams. “Planet of the Symbiotes” isimli çizgi romandan uyarlanan bu film 4 Ekim 2018 tarihinde izleyici ile buluşacak. Örümcek Adam: Eve Dönüş filmi ile kendi sinematik evrenini oluşturmaya başlayan Sony, Venom filmi ile bu işi ileriye taşımak için sabırsızlanıyor.

Filmde genç bir gazeteci olan Eddie Brock’un dış dünyadan gelen simbiyotik bir organizma tarafından ele geçirilmesini izleyeceğiz. İzlediğimiz uzun fragmanda iddia edildiği gibi başka simbiyotik organizmaların da olacağı konusu kesinleşmiş oldu. Önceki fragmanın aksine bu uzun fragmanın sonunda Eddie-Venom dönüşümünü görmüş olduk. 

venom2 e1524610947435

Film şimdiden heyecan uyandırıcı fakat bu yıl çok fazla süper kahraman filmi çıkacak, acaba diğer filmlerin gölgesinde kalır mı yoksa hepsini yerle bir edip zirveye oturur mu bilemiyorum. Zamanı geldiğinde öğreneceğiz ve karşılaştırmayı yapmak için ben burada olacağım. Şimdiden iyi seyirler diliyorum!

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler