Perşembe, Nisan 25, 2024

Video Düzenleme Programı Tavsiyesi ! EaseUS Video Editor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemde bizlere bir çok kişi YouTube kanalımızda yaptığımız incelemeleri hangi Video edit programı ile yaptığımızı sormakta.  Bizlerde bu konuda sizlere bir rehber yazısı yazmayı uygun gördük . Video edit işlemlerinde Pc Hocası olarak bir çok program kullanmaktayız. Ses için ayrı bir program video için ayrı program gibi. Kaliteli video görüntüleri ve harici ses kaydı aldığımız için oldukça uğraştığımızı söyleyebilirim. Sizlere bizim kullandığımız program haricinde daha basit video düzenlemeleri yapabileceğiniz bir program olan EaseUS Video Editor ile ilgili olarak detayları aktaracağım.

EaseUS Video Editor Nedir?

Yeni başlayanlar ve profesyoneller için profesyonel düzeyde video düzenleme yazılımı olarak bilinmekte. İçeriği kolay ve anlaşılır olması ve kendisine özel olarak sahne modları ile kolaylaştırıcı bir program olma özelliğinde. EaseUS Video Editor hem yeni başlayan ve YouTuber hayali kuran arkadaşlar için basit ve anlaşılabilir program olma özelliği taşıyor bu sayede. Ayrıca kü.ük ve orta ölçekli bir firmanız var ise video işleriniz için kesinlikle yeterli olacağına eminim.

Screenshot 6

Profesyonel Video Efektleri 

Videolarınızı kişiselleştirebilmeniz için 50’den fazla efekt içeren bir kütüphane içeriyor. Bu sayede harici bir programda efekt ekleme işlemine gerek kalmaksızın kendi içerisinde halledebiliyorsunuz. Aynı şekilde, video kesitlerini müzik parçalarını, ses klipleri ile birleştirebilir ve böylece takipçileri için son derece çekici içerikler oluşturmak mümkün.

EaseUS Video Editor 2

Hangi Formatları Destekliyor?

EaseUS Video Editor kullandığınız kayıt cihazlarının hemen hemen hepsine uyumlu olarak karşımıza çıkıyor.  Program işletim sistemi olarak maalesef sadece Windows tabanlı bilgisayarlarda çalışmakta. İşlenen multimedya dosyalarının uzantısına bakılmaksızın, dosyaları doğrudan PC’nizden ve video kameralardan, web kameralarından veya akıllı telefonlardan kolaylıkla yüklemek mümkün.

Yazılım aracılığıyla içe aktarılabilen ve düzenlenebilen dosya formatlarına gelince, bunlar aşağıdaki gibi listelenebilir:

Video : avi, mpeg, wmv, mp4, mov,
Ses : wav, mp3, m4a, orta, flac, aac, wma, au, aiff, ogg,
Görüntü : bmp, jpg, png, gif, tif, heic,

Desteklenen cihazlar ;

Taşınabilir cihazlar: Apple, Samsung, HTC, SanDisk, Sony, LG, Huawei, BlackBerry, Amazon, vb.

WMV video oynatımı için Windows Media Player 11 veya üstü.

DirectX: Microsoft DirectX 9.0c veya üstü.

part5 img1

Direkt Yükleme Özelliği

Program direkt olarak düzenlediğiniz videoyu  DVD’ye yazabilir veya videonuzu doğrudan YouTube, Facebook, Twitter ,İnstagram gibi Sosyal medya platformlarına yükleyebilirsiniz.

Program Ücretlimi? Nasıl İndirilir

Evet program ücretlidir. Ancak video düzenleme konusunda  eğer düşünmek isterseniz 7 günlük deneme süresi vermekte. Sonrasında şuan %40  indirim ile ömür boyu satın alım yapabilirsiniz. İncelemek isteyenler bu linklerden ulaşabilir.

https://bit.ly/32Sc7Fn 40%indirimli satın alma linki.
İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

5 YORUMLAR

  1. “Video edit işlemlerinde Pc Hocası olarak bir çok program kullanmaktayız. ” demişsiniz acaba hangi programlar, paylaşabilir miydiniz? 🙂 teşekkürler

    • Merhaba,

      Profesyonel 4K editlerimizi Adobe Premiere 2020 kullanarak yapıyoruz. Onun dışında Adobe After Effects programı ile de rezizasyonlar, efektler, renk gamı düzenlemeleri yapılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler