Cuma, Nisan 26, 2024

Volvo 200.000 Aracını Geri Çağırıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzde en sağlam araba olarak bilinen Volvo 2015-2016 yılları arasında satıığı araçları geri çağırıyor. İşte nedeni…

İsveç merkezli otomotiv devi Volvo şimdiye kadar ülkemizde ürettiği sağlam araçlar ile gündeme gelmişti. Bu kadar sağlam ve şık araçlar üretmesine rağmen ülkemizde çok sayıda göremememizin nedeni ise fiyatlar. Ancak yabancı ülkelerde Volvo’ya rağbet daha fazla.

Volvo daha öncelerde de yine yurtdışında 130 bine yakın aracını geri çağırmıştı. Şimdi ise bundan daha büyük sayıdaki aracını geri çağırıyor. Bu geri çağırma operasyonu sadece İsveç için geçerli. Nedeni ise o yıllarda üretilen araçların yakıt hortumunda bulunan bir sorun.

volvo hololens araclar

Volvo belirtilen yıllarda İsveç’te satılan modellerde yakıt hortumunda bir sorun oluştuğunu belirtti. Bu sorunun ilerlemesi halinde yakıt sisteminde çatlamalara kadar sorunlar oluşabileceği öngörüldü ve 200 bin araç geri çağırıldı.

Volvo V40, S60, V60, V70, XC70, S80, XC60 ve XC90 modellerinde ortaya çıkan sorun araç sahiplerinin hoşuna gitmese bile şirketin araçları geri çağırması onların ilerleyen zamanlardaki harcamalarının önüne geçecek. Tabi bu durum firmaya ne kadara mal olur oda bilinmez. 

Aslına bakılacak olursa daha öncelerde böyle sorunlarda firmaların araçları çağırmadığı oluyordu. Hatta sorunla servise giden kullanıcılarla ilgilenmeyen firmalar bile vardı. Volvo’nun bu hareketi kullanıcısını düşündüğünü gösterir. Umarız sorunu kısa sürede çözerler.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler