Salı, Nisan 16, 2024

Volvo’dan Otomobillerine Hız Sınırı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Volvo, ölümlü kazaların en az rastlandığı otomobiller arasında öne çıkan bir marka. Herkesin dilinde olan sağlamlığı ve bu sağlamlığın sebebi olan İsveç çeliği, Volvo otomobillerini daha çekici ve en önemlisi daha güvenli hale getiriyor.

Merkezi İsveç olan Volvo, daha önce de duyurduğu gibi otomobillerinin hız sınırını oldukça düşürdü. Otomobiller için belirlenen hız miktarı 180 km/h olarak belirlenmiş durumda.

2019 volvo s60

Volvo’nun 2021’de üretilecek tüm modelleri için bu sınırlama geçerli. Daha önceden de duyurulduğu üzere Care Key uygulaması da devreye girmiş durumda. Care Key uygulamasını kısaca anlatacak olursak, acemi bireylere ya da tanıdık olan birisine arabanızı emanet ettiğinizde, otomobilin hız sınırını istediğiniz seviyeye çekebiliyorsunuz.

Bu şekilde, hem otomobilin içindeki bireyler hem de otomobiliniz sağlıklı kalmış oluyor. Volvo, bu özellikleri nedeniyle kullanıcılarına daha uygun fiyatlı kasko fırsatı da sunuyor. Bu tarz güvenlik sistemlerine hayat sigortamız diyemeyiz, trafikte bizi hayatta tutacak tek şey dikkat olacaktır.

Volvo, güvenlik konusunda bir çok yeni özellikle birlikte gelecek gibi duruyor. Bizleri yeni olarak nelerin beklediğini yakın zamanda göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Sayılar yanlış. TÜİK ten doğru verilere ulaşabilirsiniz. Ülkemizin sadece otomobil sayısını almışlar. Diğer ülkelerin motorlu taşıt sayısını.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler