Cuma, Mart 29, 2024

VR oyunları oynayarak 22 Kilo verdi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ünlü video oyunu stüdyosu Telltale’dan Job Stauffer sadece oyun oynayarak 22 kilo verdi. Bunu ise sadece VR oyunları oynayarak hem keyifli bir vakit hem de aktivite olarak görerek gerçekleştirildiği gibi, farklı bir dünyanın kapısını aralamış oldu.

VR ile 5 ayda 22 kilo verdi!

Böyle oyunları daha önce görmüşsünüzdür. Televizyonun karşısında atlayarak zıplayarak kalori yakılabilindindiğini çoğu kişi biliyor. Job Stauffer ise sadece oyun oynayarak hayatındaki bir sorunu ortadan kaldırmayı başarmış. 

Çoğu kişi “bu işin altında ilaç vardır” ya da “yememiştir” diyecek olsa bile VR ile kilo vermek mümkün. Oyun sırasında bolca hareket etmeniz ve su içmeniz metabolizmanızı düzenlerken, bolca kalori yakmanıza olanak sağlıyor.

Job Stauffer, HTC Vive üzerinde bulunan ve Oculus Rift için geçtiğimiz dönemde betası sunulan Soundboxing ile saatlerini geçirmiş. Düzenli ritimler ve bolca hareket sayesinde 22 kiloyu eritmeyi başarmış. Vallahi ne diyelim. Helal olsun.

htc vive game 002

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler