Perşembe, Nisan 25, 2024

Western Digital, Taşınabilir SSD Ürünleri 4TB’a Çıkarıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Western Digital‘in en yeni modelleri gibi taşınabilir SSD’ler, geleneksel mekanik muadillerine kıyasla benzersiz performans ve dayanıklılık sunar. Elbette, flash medya için sağlıklı bir prim ödeyeceksiniz, ancak içerik oluşturucularına, profesyonellere, oyunculara ve benzer şekilde sıradan kullanıcılara sağlanan faydalar birçok kişinin gözünde buna değer.

Western Digital, CES 2021 etkinliğinde bu hafta, tüketiciye dönük markalarında yüksek kapasiteli, taşınabilir katı hal sürücülerinin dörtlüsünü tanıttı.

Toplu olarak, yeni 4TB depolama alanına sahip sürücüler performans, dayanıklılık ve tabii ki kapasiteye odaklanır ve çeşitli hedef kullanıcılara hitap eder. 1050 MB / sn’ye kadar okuma ve 1000 MB / sn’ye kadar yazma hızları sunan bir NVMe çözümü olan SanDisk Extreme Portable SSD ile başlar. Ünite ayrıca iki metrelik düşmeye karşı korumaya ve IP55 su ve toza dayanıklılığa sahiptir ve bu çeyreğin sonlarında satışa çıktığında 699,99 $ ‘dan perakende satış yapması bekleniyor.

2021 01 12 image 31 j 1
Western Digital, Taşınabilir SSD Ürünleri 4TB'a Çıkarıyor 2

WD Black P50 Game Drive SSD, PlayStation 4, Xbox One ve PC oyun kitaplıkları ile uyumludur ve 2021 yılının ilk çeyreğinde 749,99 dolara satışa çıktığında 2000 MB / sn’ye kadar okuma hızları sunacak.

WD My Passport SSD. 679,99 $ fiyat etiketi ile, 6,5 fit’e kadar düşmeye karşı dayanıklı bir pakette 1050 MB / sn’ye kadar okuma hızları ve 1000 MB / sn’ye kadar yazma hızları sunuyor. Kırmızı, mavi, gri, altın ve gümüş renk seçenekleri ile bu yılın ilk çeyreğinin sonlarına doğru satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler