Salı, Nisan 23, 2024

WhatsApp Çöktü mü? Erişim Sorunu Yaşanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medyada WhatsApp çöktü ya da erişim sağlanamıyor gibi birçok mesaj görülmeye başlandı. Kullanıcılar dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamasını kullanamadıklarını belirtiyor. Peki, uygulama gerçekten çöktü mü? Durum ne?

WhatsApp çöktü mü?

Birçok kullanıcı mesaj göndermek istediği zaman ya da web sürümüne bağlanmak istediği zaman, işlemin başarısız olduğunu görüyor. Evet şu an için uygulamada dünya çapında yaşanan bir sorundan söz edebiliriz. Erişim sıkıntıları yaşanıyor ve dediğimiz gibi mesaj gönderip almak mümkün olmuyor.

Kısa süre önce başlayan sorun, web sürümünde de boy göstermekte. Ayrıca sadece WhatsApp için de geçerli değil gibi duruyor. Instagram için de aynı durum söz konusu.

WhatsApp çöktü

Instagram çöktü mü ya da erişim sorunu mu var resmi açıklama yok ama iki uygulamada birden sorun olması, Facebook sunucularında bir sıkıntı olduğunun işareti. Şimdilik Facebook konu hakkında bilgi vermedi. İki platforma da erişim sorunları devam ediyor.

Bu konuda firmayı takip etmek lazım. Sorun düzeldiği zaman ya da erişim sıkıntısı hakkında bir bilgi paylaşımı yapıldığında sizlere bilgi vereceğiz.

Güncelleme 

Instagram ve WhatsApp platformunda yaşanan sorun giderildi. Kullanıcılar yavaş yavaş iki platformu da sorunsuz kullanmaya başladı. Fakat sorun için resmi açıklama hala gelmedi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler