Salı, Nisan 23, 2024

WhatsApp Sohbetlerinizi Android’den iOS’e Aktarma Özelliği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en popüler ve en çok tercih edilen çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp için Meta, geçtiğimiz sene kullanıcıların sohbet geçmişini kurtarıp kurtaramayacağı konusunda endişe yaşamadan kolayca bir Android akıllı telefona geçebilmelerini sağlayan iOS’ten Android’e veri aktarım desteği ekledi ancak Android platformundan iOS platformuna aktarım için destek henüz yok fakat Meta şirketi bu konu üzerinde çalışmalarını yürütüyor.

WABetaInfo tarafından elde edilen bilgilere göre, WhatsApp şu anda kullanıcıların iOS platformuna geçiş yaparken önceki tüm sohbetlerini Android bir cihazdan iPhone cihaza aktarım özelliği çalışmalar yürütüyor. Mevzubahis yenilik WhatsApp Beta’nın 22.2.74 sürümünde keşfedildi ve sürece dair ekran görüntüleri yine WABetaInfo tarafından yayımlandı.

Şununda altını çizmemiz gerekiyor ki Android işletim sisteminden iOS işletim sistemine geçiş yaparken Google Play Store’da listelenen ve Apple tarafından geliştirilen “iOS’a Taşı” adındaki üçüncü parti uygulamayı cihazınıza yüklemeniz gerekiyor. Özellik şu anda geliştirilme aşamasında ve ilk olarak beta test kullanıcılarına sunulacak.

Ne yazık ki sızıntıyı yapan WABetaInfo ekibi özelliğin beta test kullanıcıları için ne zaman yayına alınacağını hakkında bir bilgi paylaşmadı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler