Pazar, Nisan 28, 2024

WhatsApp’a İşleri Kolaylaştıracak Yeni Özellik Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir süredir kapsamlı güncellemelerle gündeme gelen WhatsApp, en son kanallar özelliğini kullanıma açtı. Kanallar güncellemesi yayınlandığı sırada yapılan açıklamalarda, güncellemelerin devam edeceği söylenmişti. İşte bu devam güncellemelerine ilişkin ilk bilgiler de gelmeye başladı.

WhatsApp Tarihe Göre Mesaj Arama Özelliği Kazanacak

Daha önce birçok kez yeni özellikler için sızıntılar gerçekleştirmiş olan wabetainfo, bir sonraki güncellemede gelecek özelliği açıkladı. Buna göre yeni gelecek güncelleme sonrasında kullanıcılar mesajları içerisinde tarihe göre arama yapabilecek.

Mesajlarda tarihi dayalı arama özelliği çok kolay bir şekilde kullanılabilecek. Kullanıcılar, yeni arama panelini açıp buradan takvim üzerinden bir tarih seçerek, göndermiş oldukları mesajları tarihe göre filtreleyebilecek.

WhatsApp

Bu şekilde geçmiş mesajlara ulaşmak biraz daha kolaylaştırılmış olacak. Tarihe göre filtreleme özelliğinin tüm platformlar için de yayınlanması bekleniyor. Henüz beta aşamasında olan özellik başta WhatsApp Web üzerinden kullanılabilir olmasının yanında iOS ve Android işletim sistemlerinde de kullanılabilecek.

Yeni özellik uygulamayı biraz daha işlevsel hale getirecek diyebiliriz. Tabii ki bu özelliğin gelecek son güncelleme olmadığını da hatırlatmak gerekiyor. Başta söylediğimiz gibi WhatsApp güncellemeleri hız kazandı. Gelen özellikler de bir hayli işe yarayan özellikler oluyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde daha ne gibi güncellemeler göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler