Cumartesi, Temmuz 27, 2024

WhatsApp’ta Sesli Mesajlar için Önemli Değişiklik Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp’ın güncellemeleri için gaza basıldı. Anlık mesajlaşma uygulaması yeni sürümlerle beraber daha kapsamlı bir kullanım sunmaya başladı. Yine böyle bir güncellemenin daha geleceği de ortaya çıktı. Beta sürüm testlerinde gözüken yeni özelliğe göre, uygulamada yer verilen sesli mesajlar kısmında yeni bir seçenek olacak. Kullanıcılar artık kaybolan sesli mesajlar gönderebilecekler.

WhatsApp’ta Kaybolan Sesli Mesajlar Dönemi

Aslında bu sistemi daha önce görmüştük. Bahsi geçen özellik “bir kez görüntüle” sistemi üzerinden çalışıyor. Fotoğraf ve videolarda bir kez görüntüle seçeneği kullanıldığı durumda, gönderi bir kez açıldığı zaman kayboluyor.

İşte bu sistemin işleyişi sesli mesajlar için de geçerli olacak. Sesli mesaj gönderirken, “bir kez görüntüle” seçeneğini seçerek sesli gönderiyi yollayabileceksiniz. Karşı taraf sesli mesajı açtığı zaman, mesaj kendiliğinden kaybolacak.

WhatsApp’ta Kaybolan Sesli Mesajlar

Mesajı yeniden açmak ya da başka kullanıcılara yollamak mümkün olmayacak. Söz konusu özelliğin şu an için beta kullanıcıları kapsamında testlerinin başladığı belirtiliyor.

WhatsApp’ta kaybolan sesli mesajların tüm kullanıcılara ne zaman ulaşacağı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor. Beta süreçlerinin çok uzun olmadığını biliyoruz. Genelde bir özellik ortaya çıktıktan birkaç hafta kadar sonrasında tüm kullanıcılara sunuluyor. Muhtemelen bu güncelleme için de aynı durum geçerli olacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler