Cuma, Nisan 19, 2024

Windows 10’da Günü Kurtaran İpuçları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni nesil bilgisayarlarda hali hazırda bulunan Windows 10‘da kullanabileceğimiz hayat kurtaracak ipuçları.Windows 10 kullanan bireyler eski Windows sürümlerine göre daha ayrıcalıklı işlevlerinin bulunduğunu biliyor.

Aranızda bazı bireylerin bilmediği bir ipucu/ipuçları olabilir, Windows 10’da ipuçları fazla ama şimdilik günü kurtarabilecek ipuçlarını derledik. 

 

WordPad

Bilgisayarınızda Office uygulamaları kurulu değilse ve acilen görsel içeren bir makale yazmanız gerekiyorsa.Arama kısmına “WordPad” yazmanız yeterli.

Başlıksız 1 1

WordPad klasik Word uygulamasına göre daha kısıtlı içerikler sunsada acil bir durumda gününüzü kurtaracak cinsten.

Başlıksız 2 2

Hızlı Yardım

Uzaktan erişim uygulamalarının başında tartışmasız “TeamViewer” gelmekte ancak kurumsal kullanımda ücretli olan bir uygulama.İndirip kurmakla uğraşmak istemeyenler için uzaktan erişim ile birbirine bağlanan bilgisayarlar Windows 10 ise Hızlı Yardım size göre.

başlık 3

İnternet hızına bağlı olmak ile beraber oldukça hızlı ve stabil çalışan bir uygulama.

63453

Web Notu

Microsoft Edge içinde bulunan bir özellik.Önemli ve asla kaybetmek istemediğiniz bir web sayfasını kaydetmeniz ve üzerinde notlar almanız mümkün.Hazırladığınız bir dönem ödevinde kullanacağınız bir sayfaya ek notlar ekleyebilir kullanacağınız kısmı işaretleyebilirsiniz.

231231

Kullandığınız web sayfası yayından bile kaldırılsa siz o sayfayı kaydettiğiniz taktirde, sayfa sizin bilgisayarınızda aldığınız notlar ile birlikte kayıtlı kalıyor.

423432

Okuma Listesine kaydettiğiniz taktirde Microsoft Edge üzerinden ulaşabilirsiniz.

645456

 

 

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler