Cumartesi, Nisan 20, 2024

Windows 10’da Yaşanan Kasma Sorunlarına Çözüm

Paylaş

silkroad gaminggentr

Windows 10’da kasma sorunları son zamanlarda en büyük şikayetlerden bir tanesi.Windows 10’da kasma sorunu nasıl oluşur ve çözüme nasıl kavuşturulur ? Dilerseniz hep birlikte bu soruna yakından bir göz atalım.

Creators Update güncellemesi ile adını daha çok duyduğumuz Microsoft son zamanlarda Windows 10’da yaşanan kasma sorunlarından şikayetçi olan müşterilerinin soru yağmuruna tutuluyor.İnternet üzerinde gezinirken forumlarda yada Facebook gruplarında “Windows 10 çok kasıyor ne yapmalıyım?” gibi çok fazla soru görmeniz son dönemlerde olası bir durum.Bu kasma sorunlarının bir kaç nedeni olabilir ve bunun suçlusu biz olabiliriz.

“Creators Update’i İlk Ben Almak İstiyorum.” Düşüncesi

Eğer sizde “Creators Updatei İlk Ben Almak İstiyorum.” düşüncesine kapılıp Insider Programı‘na dahil olup, Insider Programı ile Windows 10 Creators Update‘e sahip olduysanız.Bilgisayarınızda hafif drop,kasma ve takılma gibi sorunlar yaşıyorsanız sebebi;

  Insider Programı,geliştiricilerin uygulamalarını son Windows sürümünde test etmesine olasılık sağlaması ve Insider Programı‘na dahil kullanıcılarının son sürümde bulduğu açıkları kapatıp tam sürümde en az hata ile güncellemeyi yayınlamak için sunulmuştur.Bu nedenle tam sürüm olmayan bu sürümlerde FPS düşüşü,drop ve kasma gibi sorunlar ile karşılaşabiliriz.

Insider Programından çıkmak için: Ayarlar Güncelleştirme ve güvenlik Windows Insider Programı Insider Prewiev Derlemelerini Duraklat 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler