Cumartesi, Nisan 20, 2024

Wix.com İkinci Çeyrek Rakamlarını Açıkladı, 2019 Gelir Beklentisini Yükseltti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İsrail bulut tabanlı web geliştirme platformu Wix kullanıcılara çevrimiçi sürükle ve bırak araçlarını kullanarak HTML5 web siteleri ve mobil siteler oluşturmalarını sağlamakta. Wix.com basına açıklamasında ikinci çeyrek karını  yükselttğini belirtti. Şirket bunun yanında 2019 yılındaki gelir beklentisini de güncelledi.

Özellikle Türkiye’de bir dönem sosyal medyada gündem olan wix reklamları yapılan reklam yatırımlarının global anlamda gelire etkisinin görülmeye başladığını söyleyebiliriz. Wix.com’un geliri Gelir% 27 artarak 185.4 milyon dolara ulaştı. Wix, web siteleri kurmak için ücretsiz temel özellikler sunuyor, ancak kullanıcıların alışveriş sepeti, bireysel web adresleri ve site trafiği analizi gibi ekstra hizmetler için ödeme yapması gerekiyor.

Wix, 2019 gelir tahminini önceki 758-763 milyon dolarlık tahminden 761-765 milyon dolara yükseltti. Bu 2018’den% 26-27 arttı.İsrail’deki diğer ofisleriyle birlikte Wix’in ayrıca Kanada, Brezilya, Almanya, Hindistan, İrlanda, Litvanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Ukrayna’da ofisleri bulunmaktadır.

Üçüncü çeyrek için, bir önceki yıla göre% 26-27 artarak 196-1900 milyon $ ciro olduğunu tahmin ediyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler