Perşembe, Nisan 18, 2024

Xbox Game Pass Sistemine 4 Yeni Korku Oyunu Ekleniyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft şirketinin Xbox One oyun konsolu için sunduğu Game Pass sistemi, ekonomik oyun deneyimi yaşamak isteyen kullanıcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Satın alınan abonelik sistemi ile çalışan sistemde onlarca kaliteli yapım bulunuyor. Aylık olarak satın aldığımız abonelik ile kullanabileceğimiz oyun listesine, yurt dışında cadılar bayramı olarak isimlendirilen döneme istinaden, 4 yeni korku oyunu ekleniyor.Bu sayede Game Pass sisteminin kütüphanesi de, biraz daha genişlemiş oluyor.

Korku Oyunu Severlere Güzel Haber!

Her ne kadar ülkemizde Xbox kullanıcı sayısı; en yakın rakipi Playstation 4’e nazaran oldukça az olsa da, bu konsol serisinin yurt dışında oldukça fazla ilgi gördüğünü söyleyebiliriz.

Exclusive oyun bazında rakibinin gerisinde kalan Xbox One, özellikle son yıllarda geliştirdiği sistemler doğrultusunda kullanıcı sayısını arttırmayı başarıyor. EA Access mantığı ile çalışan Game Pass sistemi de, kullanıcıların Xbox One oyun konsolunu tercih etmesindeki en büyük etkenlerden biri.

Aylık abonelikler ile kullanıma sunulan Game Pass sistemi, kullanıcılara onlarca Xbox 360 ve Xbox One oyununun tam sürümünü oynama fırsatı veriyor.

Xbox Game Pass Sistemine 4 Yeni Korku Oyunu Ekleniyor İÇERİK min

14 günlük ücretsiz deneme imkanına da sahip olduğumuz sistemde Forza Horizon 4, Sea of Thieves, State of Decay 2, Fallout 4, Gears of War 4 gibi Xbox One üzerinden oynayabileceğimiz pek çok kaliteli yapım bulunmakta.

Artan dolar kuru ile birlikte aylık 59 TL‘ye satılan sistem, mevcut oyun kütüphanesine 4 yeni oyunu daha ekliyor.

Bu yapımlar, 31 Ekim tarihinde yurt dışında kutlanan cadılar bayramı etkinliğine istinaden seçilmiş oyunlar olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü dört yapım da pek tekin olmayan içerikler barındırıyor.

Hello Neighbor, >OBSERVER_, Outlast ve Dead Island Riptide Definitive Edition yapımlarının; korku oyunu severler için Game Pass sistemine ekleneceği resmen duyuruldu.

Özellikle Observer, Outlast ve Dead Island yapımlarının oynanmaya değer oyunlar olduğunu belirtmemizde fayda var. Hali hazırda elinizde bir Game Pass aboneliğiniz bulunuyorsa, bu fırsattan yararlanarak aboneliğiniz bitmeden dört oyunu da deneyimlemenizi öneririz.

Bu oyunlar için Game Pass aboneliği satın alınır mı, orası muamma. Fakat sistemde bulunan onlarca exclusive yapımla birlikte Xbox One‘a uyumlu hale getirilen Xbox 360 oyununu da düşünürsek; Game Pass sisteminin dolu dolu bir oyun kütüphanesi sunduğunu söyleyebiliriz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler