Perşembe, Mart 28, 2024

Xbox için IMDB.tv Uygulaması Artık Microsoft Store’da

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aylarca süren testlerden sonra alışveriş sitesi devi Amazon, IMDB.tv hizmetini Microsoft’un yeni oyun konsollarından Xbox Series X ve Xbox Series S ile birlikte Xbox One’a getirdi. Uygulama, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki konsol kullanıcılarına ücretsiz filmler ve TV bölümleri sunuyor.

Amazon’un açıklaması:

imdb app
Xbox için IMDB.tv Uygulaması Artık Microsoft Store'da 2

IMDb TV, binlerce Hollywood filmi ve TV şovu her zaman mevcut olan ücretsiz bir video akışı hizmetidir. En büyük gişe rekorları kıran filmleri izleyebilirsiniz. Mad Men, Chicago Fire ve Lost gibi arka arkaya popüler TV dizileri. Alex Rider gibi heyecan verici IMDb TV Orijinallerini izleyin. Ayrıca, IMDb TV kitaplığını sürekli günceller, bu nedenle her ay yeni popüler filmleri ve şovları keşfetmek için geri gelin. Komedi, aile, romantizm, gerilim, bilim kurgu, belgeseller, korku ve daha fazlası dahil herkes için içerik var. Binlerce premium video başlığını size ücretsiz olarak sunarak ücretsiz eğlenceyi yeniden tanımlıyoruz. Ücretli abonelik gerekmez. Ücretsiz Uygulamayı Xbox’ınıza yükleyin ve eğlencenin tadını çıkarın. IMDb TV: Her zaman eğlenceli. Daima Ücretsiz.

IMDB.tv Windows 10’a Gelecek Mi?

Ne yazık ki, uygulamanın Windows 10 işletim sistemi için mevcut olacağı şimdilik görünmüyor, ancak konsol sahibi olan Windows 10 kullanıcıları, IMDB.tv web sitesinde de görüntülenebilecek oldukça geniş bir kütüphaneyi dört gözle bekleyebilirler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler