Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 13 Pro için Teknik Özellikler Listelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefonlarda amiral gemisi savaşı kızıştı ve görünen o ki daha da kızışacak. Zira hem Android tarafında hem de iOS tarafında çok iddialı telefonlarla karşı karşıya kalıyoruz. Yakın zamanda yeni bombayı patlatacak olan Xiaomi olacak. Markanın son amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi 13 Pro için ortaya çıkan sızıntılar bu durumun kanıtı.

Sızıntılara göre, amiral gemisi modeli gerek işlemci kısmında gerekse de kamera kısmında sektörün en iddialı donanımlarına sahip olacak.

Xiaomi 13 Pro için Neler Biliyoruz?

İlk olarak işlemciye bakmak lazım. Son sızıntıya göre telefonda Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi yer alacak. Piyasanın en güçlü mobil işlemcilerinden biri olarak karşımıza çıkacak Gen 2, 12 GB RAM miktarı ile desteklenecek.

Kaçırmayın: RTX 40 Mobil Serisi için Yeni Bilgiler Geldi.

İşin ekran kısmına geçildiği zaman ise yine Samsung imzalı ekranları göreceğiz. 6.7 inçlik Samsung E6 2K LTPO panel, telefonu Android’in en iddialı amiral gemilerinden biri konumuna getirecek.

Xiaomi 13 Pro

50 MP Sony IMX989 ana kamera, 50 MP telefoto kamerası ve 50 MP geniş açı kamerası da telefonun kamera donanımı olarak karşımıza çıkacak. Yine Leica imzalı kameraları göreceğiz.

Tüm bu özelliklerle beraber alanının en iyilerinden biri olacağı düşünülen Xiaomi 13 Pro için tanıtımı da merakla beklediğimizi ekleyelim. Telefonun tanıtımı için kış aylarını bekliyoruz. Henüz resmi tanıtım tarihi de belli değil. Yakın zamanda açıklanmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler