Salı, Ekim 22, 2024

Xiaomi, 6 Model için Güncelleme Desteğini Kesti

Xiaomi, güncellemeler için sürekli olarak yeni açıklamalar yapıyor. Firma en son MIUI 14 arayüzünü alacak olan akıllı telefonlar için güncelleme listesi konusunda açıklamalar yapmıştı. Bir yandan güncelleme alacak olan telefonlar için açıklamalar yapılıyor olsa da bir yandan da güncelleme almayacak telefonlar için listeler yenileniyor.

En son güncelleme almayacak olan 6 akıllı telefon daha açıklandı. Yeni açıklanan telefonlar önemli zira bu telefonların hiç biri eski modeller değil. Hemen listeye eklenen yeni modellere geçelim.

Güncelleme Almayacak 6 Telefon!

Listeye baktığımız zaman markanın güncelleme almayacak akıllı telefonlara Mi modellerini ve Redmi Note modellerini eklediğini görüyoruz. Tam liste hemen aşağıda yer alıyor.

BENZER:  ChatGPT 4o Nasıl Kullanılır? Ücretsiz mi?

Güncelleme Almayacak Telefonlar

  • Mi 10 Pro
  • Mi 10
  • Mi 10 Ultra
  • Redmi Note 9 Pro
  • Redmi 9C
  • Redmi Note 10 5G

Xiaomi Xiaomi 5 - PC Hocası

Görüldüğü gibi listede çok eski modeller yok. Fakat bir yandan da markanın güncelleme politikasına baktığımız zaman, alınan bu kararın zaten beklenen bir karar olduğunu da söylemek lazım.

Bundan sonraki süreçte güncelleme almayacak telefonlar için açıklamaların yapılmaya devam ettiğini göreceğiz. Bu arada güncelleme desteği kesilen tüm Xiaomi modellerini görmek isterseniz hemen şuraya bir bağlantı ekliyorum.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler