Cuma, Nisan 19, 2024

Xiaomi AirDots Adını Verdiği 30 Dolarlık AirPods Kopyasını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

AirPods tarzı kablosuz kulaklıklar 30 doların altında. Bunlar AirDots olarak adlandırılır ve Apple’ın ürünü ile aynı işlevlerin çoğuna sahiptir. Ancak AirPod’lardan farklı olarak AirDots, daha iyi ses yalıtımı ve daha güvenli bir uyum sağlayabilecek silikon uçlara sahiptir. Ayrıca Bluetooth 5.0’ı da desteklemekte.

 

Ön Siparişe Açılmış Durumda!

Ürün şuan için çinde ön siparişe açılmış durumda fiyatı ise 199 yuan (yaklaşık 29 $) , AirDots’un ses kalitesi veya performans güvenilirliğindeki AirPod’larla eşleşmesi doğru gelmiyor ancak açıklanan bilgi bu yönde. Ürünün fiyatı ucuz olsa da her ne kadar AirPods ile aynı kalitede olduğu söylense de AirPods’ da bulunan su geçirmemezlik gibi özellikleri bulunmuyor.

Screenshot 4 1

İlerleyen dönemde kablosuz kulak içi kulaklık teknolojisinin, yakında cep telefon markaları tarafından ekstra olarak satın alma seçeneği yerine direk kutu içine gireceğini düşünülmekte. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler