Çarşamba, Nisan 17, 2024

Xiaomi Band 7 Kutu Görselleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi Band 7 için çok kısa bir süre sonra tanıtımın yapılması bekleniyor. Henüz iki gün kadar önce yeni serinin resmi basın görselleri ortaya çıkmış ve tanıtım için ek bilgiler de verilmişti.

Şimdi de yeni seri için kutu görselleri ortaya çıktı. Kutu görselleri önemli çünkü kutunun üzerinde yer alan görüntülerden hem tasarımın detaylarını çıkarıyoruz hem de bilekliğin teknik özellikleri açısından bilgiler elde ediyoruz.

Xiaomi Band 7 için Çok Fazla Sürpriz Yok

Kutunun üzerinde yer alan görsele baktığımız zaman ise aslında çok büyük bir sürprizin olmadığını görüyoruz. Daha önce sızan görsellerde olduğu gibi daha geniş bir ekran olması göze çarpıyor. 1.62 inçlik AMOLED bir ekranın kullanılacağı görülmekte.

Kaçırmayın: Ryzen 7000 Serisi İşlemciler için İlk Bilgiler

Uyku takip özelliği, Xiao AI asistan desteği, NFC desteği, farklı arayüzler için destekler, 100 üzerinde sporu takip eden spor takip özelliği gibi alıştığımız özelliklerin devam edeceğini görüyoruz.

Xiaomi Band 7

Burada dikkat çeken bir ufak detay var. Kandaki oksijen seviyesini ölçme özelliği yeni bileklik modelinde de olacak gibi gözüküyor ama biraz daha detaylandırılacağını görüyoruz. Mesela kutuda seviye 90’ın altına inerse uyarı verme özelliği gibi özelliklerden söz edilmiş.

Bu da demek oluyor ki Xiaomi Band 7 ile gelecek olan sensörler biraz daha iyi sensörler olabilir. Artık onu da çok kısa bir süre sonra yapılması beklenen tanıtımla beraber izleyip göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler