Cuma, Mart 29, 2024

Xiaomi’nin Yeni Oyuncu Telefonunun Geekbench Testi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji firması olan Xiaomi’nin Nisan ayının sonlarına doğru Black Shark 2 adlı üçüncü oyuncu telefonunu piyasaya sürmesi bekleniyor. Bugün ortaya çıkan Geekbench testi ile cihaz hakkında birkaç bilgi öğrenmeyi başardık.

Geekbench Üzerinde Blackshark AAA Olarak Listelenmiş

Xiaomi’nin oyunculara yönelik piyasaya sürdüğü Blackshark ailesine yakın bir zamanda bir üye daha katılıyor. Geekbench testi ile ortaya çıkan cihazın ismini henüz tam olarak bilinmiyor. 

Xiaomi ürün direktörü Wang Teng Thomas, geçen ay Webio üzerinde yaptığı yayında yeni bir Blackshark telefonunun geleceğini doğrulamış ve Luqiud Cool 3.0 adı verilen yeni bir soğutmaya sahip olacağını dile getirmişti.

Geekbench testi ile beraber gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden alacağı görülen akıllı telefonun 12GB RAM kapasitesi ile geleceği de görülüyor. Kutusundan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan cihazın tekli çekirdek performansına bakıldığında 3516 puan almayı başardığı görülürken çoklu çekirdek performansında ise 11413 puan alarak güzel bir skor elde ettiği görülüyor.

Çinli firma tarafından henüz çıkış tarihi hakkında bir bilgi verilmedi. Önümüzdeki günlerde cihaz hakkında yeni bilgiler ve çıkış tarihine dair net bir bilgi alabiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler