Cumartesi, Mayıs 11, 2024

Yakın Zamanda YouTube Music’e Kendi Şarkılarınızı Ekleyebileceksiniz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Android bir zamanlar gözdesi olan Google Play Music, yerini YouTube Music’e bırakmaya hazırlanıyor

Google, kişisel müzik koleksiyonunuzu YouTube Müzik kitaplığınıza nasıl yükleyeceğinizi gösteren bir destek belgesi yayınladı. İşlevler henüz aktif görünmüyor ancak böyle bir yeniliğin varlığından haberdar olmak kendisinin en kısa süre içerisinde kullanıma açılacağının göstergesidir.

Hesabınıza müzik eklemenin iki yolu vardır. Bilgisayarınızdan, uyumlu dosyaları web oynatıcısına sürükleyip bırakabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak, profil resminizi tıklayıp “müzik yükle” yi seçebilirsiniz. Bir ilerleme çubuğu yüklemenin gerçekleştiğini onaylar ve tamamlandığında bir onay mesajı alırsınız.

Yüklemeler yalnızca bir bilgisayardan yapılabiliyor ve YouTube Müzik mobil uygulaması aracılığıyla tamamlayamıyorsunuz. Desteklenen dosya türleri arasında MP3, M4A, FLAC, OGG ve WMA yer alıyor. Dökümantasyonun bize aktardığı bilgiye göre şarkıların yinelenen kopyaları otomatik olarak kaldırılacağını söylüyor.

Bu müziklere sadece siz erişebileceksiniz

Google, yüklemelerin başarıyla yüklendikten sonra bile kitaplığınızda görünmesinin biraz zaman alabileceğini belirtiyor. Arama devi ayrıca müzik yüklemelerinin YouTube Müzik’teki önerilerinizi etkilemeyeceğini ve yüklediğiniz parçalara yalnızca sizin erişebildiğinizi vurgulamaktadır.

Google Play Müzik, bildiğiniz gibi, yakın zaman içerisinde Google’un mezarlığına defnedilecek ve sonunda kendisinin yerine YouTube Müzik gelecek. Arama devi, zamanı geldiğinde bir hizmetten diğerine müzik aktarmanın bir yolunu sağlayacağını bile söyledi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler