Salı, Nisan 23, 2024

Yaşlı Kullanıcılar İçin Özel Üretilmiş Akıllı Saat: TCL MOVETIME MT40s

Paylaş

silkroad gaminggentr

MOVETIME markası ile çocuk akıllı saatlerinde iyi bir yol kat etmiş olan TCL şirketi, IFA 2019 fuarında hem çocukların hem de yaşlıların kullanabileceği yeni akıllı saatlerinin tanıtımını yaptı. Peki bu akıllı saatin özellikleri neler? Gelin şu saate biraz yakından bakalım.

TCL MOVETIME MT40s Özellikleri

TCL MOVETIMEMT40s

Özellikle yaşlıların günlük yaşamını daha kolay hale getirmesi için geliştirilen TCL MOVETIME MT40s, 1.3 inçlik dokunmatik ekrana sahip ve 240×240 piksel çözünürlüğü sunuyor. Kullanıma göre kendini optimize edebilen bir arayüze sahip ayrıca yaşlı kesime hitap ettiği için yazı boyutları da yüksek tutulmuş durumda. Akıllı saat Bluetooth ve WiFi bağlantılarının dışında 4G desteği, içerik paylaşımı ve görüntülü arama gibi özelliklere sahip.

Kullanıcının konumunu net bir şekilde ileten GPS özelliğine, 600 mAh bataryaya sahip. Bu şekilde 2 gün boyunca rahat bir şekilde saati kullanabiliyorsunuz. Güç tuşuna 3 saniye boyunca basılı tuttuğunuz zaman S.O.S. (yardım) sistemini devreye sokabiliyor ve önceden belirlenmiş numaralara mesaj gönderebiliyorsunuz.

Uyku düzeni, fitness gibi aktiviteleri takip edip bu değerleri grafiksel olarak uygulaması üzerinden sunabiliyor. Buna ek olarak ilaç kullanıyorsa alacağı ilacın süresinin geldiğini de kullanıcıya bildirebilen bir uzaktan alarm kurulabiliyor. Fiyatı ise 129 Euro.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler