Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yemeksepeti, Gel-Al Hizmetini Kullanıma Sundu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizin köklü ve popüler yemek siparişi uygulaması Yemeksepeti, artık kullanıcıların verdikleri siparişleri doğrudan restorana giderek kendilerinin alabileceği Gel-Al hizmetini belirli bölgelerde faaliyete geçirdi.

Yılların yemek siparişi uygulaması son yıllarda veri sızıntıları ile gündem oluyor olsa da, Almanya’ya satılan şirket kurumsal kimlik ve arayüz yenilemesi sonrasında yeni özellikler sunmaya devam ediyor.

Gel-Al seçeneğinde fiyatlar daha uygun olacak

Yemeksepeti Neden Açılmıyor
Yemeksepeti, Gel-Al Hizmetini Kullanıma Sundu! 2

İlk etapta geride bıraktığımız yıllarda duyurulan hizmet, gelen bilgiler doğrultusunda İstanbul ilimizin Şişli ve Kadıköy başta olmak üzere çeşitli ilçelerinde faaliyete geçirilmiş. “Gel-Al Teslimat” seçeneği, sipariş onay ekranında yer alacak ve bu seçenekten faydalanan kullanıcılar Kurye Ücreti, Hizmet bedeli gibi ücretleri ödemeyeceğinden ötürü daha uygun fiyat etiketine satın alıyor olacaklar.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da robot ile teslimat testlerine başlayan şirket, yurt dışındaki birçok rakibinin sunmakta olduğu bu özelliği ülkemizde sunmaya başladı. Bakalım bu yenilik nasıl bir verim sunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler