Cumartesi, Nisan 20, 2024

Yeni Anketler, Çalışanların Kripto Para ile Maaş Fikrine Nasıl Baktıklarını Gösteriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir Ankette Çalışanların 3/1 den Fazlası, Kripto Parayla Ödeme Almak İstediklerini Söyledi. Neredeyse yarısı performans ödülü olarak NFT istediklerini söyledi.

Bitcoin

Gelecekte Maaşlar Kripto Para Birimleri ile Verilebilir mi ?

New York Belediye Başkanı Eric Adams’tan Green Bay Packers oyun kurucusu Aaron Rodgers’a kripto para ile ödeme alma fikri  manşetlere girdi. Yakın zamanda yapılan bir anket, ankete katılan işçilerin üçte birinden fazlasının maaşlarının bir kısmının kripto para olarak verilmesini istediklerini söyleyerek bu fikre olan ilginin yayılabileceğini gösterdi.

Mart ayında finansal hizmetler şirketi SoFi tarafından yayınlanan çalışma, ankete katılan 1600 İK liderinin ve çalışanlarının% 36’sının maaşlarının bir kısmını veya tamamını kripto para biriminde almak istediğini ortaya koydu. Ayrıca, ankete katılanların% 42’si performans ödülü olarak silinemez belirteçler veya NFT’LER almak istedi.

Anket geçen Aralık ayında yapıldı ve İşyerinde Finansal Refahın Geleceği adlı bir şirketin raporunun bir parçası. Anketten elde edilen diğer bulgular: Çalışanların %75’i en az bir büyük finansal stres kaynağı vardı, %51’i 2021’de mali durumları hakkında her zamankinden daha fazla stresli hissediyordu ve %25’i ikinci bir yarı zamanlı iş buldu veya daha fazla kredi aldı. kart borcu.

Kripto para birimine ana akım tarafından daha ciddi bir bakış atılıyor. ABD Başkanı Joe Biden, Hazine Bakanlığı’nın hükümetin dijital varlıklarının risklerini ve faydalarını araştırması için Mart ayında bir kararname imzaladı.

Sizce bizim ülkemizde de bu tarz yaklaşımlar görebilir miyiz ?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler